Zelenović: Izlazim na izbore da bi se sačuvalo ostrvo slobode

Ostavite komentar


  1. kakav lažov. a kod Minje u jutarnjem pre par meseci izjavio da bojkot na svim nivoima nema alternativu. no dobro je da se pokazao u pravom svetlu sada nego da nam sutra zabije nož u leđa kada pad diktatora bude blizu.

  2. Za koliko para so se prodao jadnice izmisljajuci pricy o Sandokanu koji i nece izaci na izbore

  3. Znam da je vlast slatka, ali nećeš sačuvati ostrvo! Budi sretan ako sačuvaš glavu, kad ti dođu „ćelavi snsovski batinaši u džipovima bez tablica!

  4. Mene „ostrvo“ uvek asocira na spas i slobodu. Zato nikada ne razumem one koji u negativnom smislu shvataju cinjenicu da je Srbija „ostrvo“ okruzeno clanicama NATO pakta. Ako ce Sabac biti „otrvo slobode“, svaka cast ali, s obzirom na zabranu promocije jedne knjige, bojim se, da ce se to ostrvo, pretvoriti u „Alkatraz“.

  5. Bravo za Gdina Zelenovic, pravi, konkretan izborni program.

  6. Puna podrska gospodinu Zelenovicu u odluci da sa svojim sugradjanima stane na „branik“ odbrane svog grada i opstine od nadiruceg naprdnog fasizma predvodjenog njihovim „firerom“ ( vodjom ) Aleksandrom Vucicem. Uz gospodina Paunovica i paracince koji takodje ustaju u odbrani svoje opstine, pozeljna bi bila zajednicka parola u mobilizaciji gradjana ove dve opstine za lokalne ( samo lokalne ) izbore ; „KO NE BRANI SVOJ GRAD, BAS JE PRAVI SMRAD“. Srecno sapcani, srecno paracinci, za pocetak vi a nakon toga USTANAK za oslobodjenje Srbije protiv ove olosokratije i mafijokratije koje predvodi tzv predsednik „necega“ sto se naziva drzava. BOJKOT na reublickim izborima je samo pocetni start za sve ono sto nam sledi do SLOBODE u Srbiji.

    1. Podržao bih g. Zelenovića u ovoj odluci, da je to iskreno i javno zastupao kad se zalagao za bojkot na svim nivoima. Ovako, očekujem od njega da izađe na izbore, ali i da se povuče iz politike ukoliko zbog raznovrsnih pritisaka na glasače izgubi vlast u Šapcu. Onda je rezultat koji ostaje iza ovog poteza samo davanje legitimiteta SNS.

  7. Neće to biti nikakvo ostrvo slobode, biće samo izgovor, vođa će moći da kaže-eto, viite da ima demokratije u Srbiji, pa ovi su glasali i pobedili. A ostatak od 99% države u mraku. Posle par meseci će vas Vučić samleti, pregaziće vas onog trenutka kad mu bude bilo potrebno da to uradi, za primer drugima. Trenutno mu treba neko da glumata fer i slobodne izbore.

  8. Bravo gospodine Robinson Kruso. Ionako su se svi podavili u brodolomu.

  9. Čestitam! Tvoja borba je borba Isusa Hrista, i mnogih Partitzna u borbi protiv Fašističkog okupatora. Ko to nije razumeo od tvojih kolega u Savezu za spas Srbije, ako nemaju pametan odgovor, a do sada nisam čuo zašto ti ne pomažu, onda su duhovna beda. Što može biti tragično za Srbiju. Ohrabrio i razveselio me je Veselinović sa pripremom Zakona za obeštećenje oštećenih od strane sadašnjeg okupatora na čelu sa Vučićem.

  10. Isto tako govori i Vucic, iako narod zivi u kazamatu. Niste principijelni, niste slobodni i bez ikakvog morala ste.
    Prema tome mesto Vam je sa Vucicem, s kojim ce te u paketu postali deo proslosti.

  11. Uradili ste pravu stvar. Ako prodjete dobro a ako ne odlazite casno. Zasto predati „Sabacku republiku“ tek tako? Na lokalu se zna ko je ko. Sto se tice koalicionih partnera recite iskreno, ako bi na vasoj listi u Sapcu bili Bosko i Jeremic – koliko biste glasova dobili? Svako ko zeli vlast u Srbiji neka prvo osvoji vlast tamo gde ga poznaju pa neka odatle crpe autoritet.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.