Zelenović: Ponavljanje izbora vrh ledenog brega neregularnosti

Ostavite komentar


  1. ako je trecina jabuke trula onda je jabuka ipak trula… totalno zapanjujuca odluka da se ponisti odluka GIK da se celokupni izbori ponove…za ovo ce vam evropa uvesti blokadu

    1. Kome? Sns je pobedio na parlamentarnim izborima 2016.godine, ali je Zelenović ušao u koaliciju i tako formirao vlast.

  2. Sada se stvarno pitam šta su radili birački odbori na svim ovim mestima i ako su nešto uočili zašto su potpisali zapisnike da je sve prošlo bez problema.

  3. Ipak mi se čini da su predstavnici u posmatrači na biračkim mestima bili tu samo da bi dobili državnu dnevnicu i kada treba da su najozbiljniji jedva čekaju da potpišu šta treba i da što pre odu svojim kućama.

  4. Sticajem okolnosti bio sam i ja posmatrač na jednom izbornom mestu i kada je glasanje završeno bogme trebalo je još tri sata da se sve proveri prebroji i da svaka zainteresovana strana proveri tačnost brojanja i sumiranja rezultata, ali i tu je bilo nezainteresovanih koji su jedva čekali samo da što pre otaljaju posao i pobegnu svojim domovima.

  5. Trenutno raspoloženje i mišljenje naroda je tako da je apsurdno pričati više na temu ponavljanja izbora.
    Mogu da se održe još deset krugova do nove godine ali stranka SNS bi na svih deset opet pobedila jer takvo je raspoloženbje i mišljenje velike većine građana.

    1. SNS očigledno do pobede može samo krađom i prevarom! očigledno se radi o kriminalnoj grupi okupljenoj oko interesa!

  6. Da se ja ne bavim matematikom i procentima ali ako bi se izbori ponovili ali sam ubeđen da će vladajuća stranka SNS opet osvojiti ogromnu većinu glasova bez obzira na to šta Zelenović priča.

  7. Pa jedan od retkih je Zelenović gde ima svoju opštinsku izbornu komisiju i poseduje sve originalne zapisnike sa svih biračkih mesta pa zašto ih nije onda obelodanio i izbacio u javnost ako je u pravu.

  8. Zelenoviću daj novinarima originalne zapisnike sa biračkih mesta ako si u pravu.

  9. Ma da, SNS je u Šabcu dobio 11 000 glasova više ode Zelenovića, i nije im se isplatilo da se uopšte i ponavaljaju izbori, ali zakon je zakon.

    1. Ma šta ispriča…a to što su Zelenovićevi ljudi otkrili preko 2000 listića koji očigledno nisu verodostojni zbog drugačije boje papira jer su štampani negde drugde u nekoj snosovskoj kuhinji? Nikom ništa zbog toga. Ne može to tako …

  10. Bojkot nije uspeo, a najbolji dokaz za to što dolazi do raspada SzS-a.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.