Zelenović o Vulinovim spekulacijama o prijemu Kosova u NATO: Posle graška, pasulja i benzina, sada je na redu Kosovo

Nosilac liste koalicije „Moramo“ na republičkim izborima za Danas o smislu izjava predstavnika vlasti da se priprema ubrzano članstvo Kosova u zapadnu vojnu alijansu

Ostavite komentar


  1. Neko mora i time da se bavi. Vi se i dalje držite „svetske politike“, ljudskih prava i medija, blokovskih sukoba, energetske bitke izmedju istoka i zapada, zelene agende Nemačke, i sl. Nemojte gubiti energiju na male, i smešne svakodnevice. Od vas se očekuju velika dela.

  2. ..ponašaju se da je narod glup i nepismen..ali njih treba pustiti da se lažu do izbora jer posle trećeg aprila u zatvoru mogu da počnu da pišu memoare .

  3. Grasak, pasulj ,benzim,muljanje ,to je tacn ali da NATO radi na ubrzanom.prijemu Kosova u NATO i to je tacno,samo bzdala to ne vidi a takvi i ne treba da se bave politikom.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. i 12. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.