Zelenović: Stepen Vučićevog bezumlja je zabrinjavajuć

Naprednjaci ponovo najavljuju okupljanja ispred opština u kojima je na vlasti opozicija

Ostavite komentar


  1. Boga mi, Đuriću, pored tebe i tvojih gazda tako „pametnih“ i „razložnih“ iskreno se plašim da će ulica ipak biti mesto raspleta.
    Nažalost !

  2. Sve je to teorijski ok, ali zar da Čeda i njemu slični srpski neofašisti zavladaju Srbijom? Da bude sjaši Kurta da uzjaše Murta? Vučića i Dačića da zamene Obradović i Jeremić. Ovaj prvi nije za rehabilitaciju Ljotića, ali „neizmerno ceni njegov predratni partijski program“, a ovaj drugi, pola Bošnjak, kao tokom ww2 Mulalić, toliko je dobar Musliman da nema većeg Srbina od njega. Srpska elita ga je zbog tvrdih nacionalističkih stavova kad je bio ministar spoljnih poslova, obožavala.

        1. Milka ti kao i drugi botovi ste na spiskovima. Znaj da ce ti sendvici presesti kada sudovi pocnu da rade. Tesko da ces tada dobijati specijalitete iz Lidla vec vise suvu hranu.

          1. A šta ako moji dođu na vlast? Gde će onda botovi i lovci na botove, dve strane istog novčića. Dok smo mi vladali bilo 23 miliona stanovnika u jednoj od najuglednijih zemalja sveta. Sopstvena industrija, sportska velesila, vojska sa 500 migova, 500 fantoma i oko 2000 domaćih bornebih aviona, sopstvenom Ratnom mornaricom i najboljim tenkom na svetu. A onda smo postali Srbi, a od Srba evoluirali botovi i antibotovi.

          2. Vidi se da ti “nisi“ bot,ali jesi pivopija,ti bi da loviš nekog a nisi sposoban ni pijanu muvu da uloviš,ajde sada iiiišš.

        2. Koji tvoji ako dodju na vlast, Milka?
          Vreme o kojem pricate je sada vec istorija. I to doba je bila zasluga istorijskih okolnosti kao i jednog coveka sa kojim vi nemate nista zajednicko.

  3. Svi pričaju ovih dana o titeku drugu a svi znamo da je mnogo voleo gledati kaubojske filmove?
    Westerne kao primer da mu država ne liči na divlji zapad?
    No verovatno je u svemu tome bila skrivena poruka:
    kada on ode cela sfrj i narod u njoj će imati Divlji zapad u najsurovijoj varijanti!

  4. Samo se kod nas ljudi ovako prepucavaju, mislim da obe strane trebaju da zakopaju ratne sekire i da se udruze, a onda zajedno da vode drzavu.

  5. Stepen vaše netrpeljivosti prema predsedniku je zabrinjavajuć.

  6. Ne znam odakle potiče ovolika netrpeljivost Zelenovićeva prema predsedniku. Baš glupo.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Nataša Miljković, TV novinarka

Danas čitam od samog početka. Pomagao mi je u emisijama koje sam radila, ali i u životu u Srbiji mi je pomagao.