Zelenović traži od RTS-a da organizuje duel sa gradonačelnikom Beograda o Trgu Republike

Ostavite komentar


  1. Lako mu je sa nejakim gradonačelnikom, što nije tražio Vesića Iznoguda. Najviše što bi uspeo da kaže je „dobro veče“ Oliveri, ostalo vreme bi statirao.

  2. možda je bolje da to bude u opštini Stari Grad, tamo imaš studio, bolje ti je da rešavaš probleme u Šapcu, ili te tamo niko više i ne sluša, pa praviš sebi mesto u Beogradu

  3. Rts nece lidere opozicije da pozove ni o vremenskoj prognozi a kamo li o jednom toliko po gradjane stetnom projektu kao sto ke rekonstrukcija trga.

  4. Gospodine Zelenoviću, prvo da takav skup organizujete u Šapcu, jer ste Vi gradonačelnik Šapca, a ne Beograda.

  5. Da u tebi ima i malo postenja pozvao bi Bastaca na duel da objasni poreklo novca. Nemam nista protiv da pozoves i gradske celnike. Ali prijatelju napravi red u svojoj kuci.

  6. Voleo bih da znam zasto je Radojicic uopste pristao da postane gradonacelnik imajuci u vidu da veca marioneta od Ane Brnabic.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.