Zelenović: Vučić najavljuje izbore zato što je uplašen 1foto FoNet Milica Vučković

Kopredsednik stranke Zajedno Nebojša Zelenović ocenio je danas da to što je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio mogućnost raspisivanja izbora pokazuje da je „i te kako uplašen pritiska koji stvaraju građani i opozicija“.

„Vučić je sateran u ćošak.Građani su pokazali da zajedno možemo da izvršimo pritisak na vlast i da se izborimo za sigurnije i bolje društvo za sve nas“, rekao je Zelenović, a navodi se u saopštenju.

On je naveo da predstavnici vlasti stvaraju takvu atmosferu u društvu da ljudi nemaju drugo rešenje nego da traže potpunu promenu paradigme sistema koji stvara nasilje i nasilnički vlada.

„Vučić najavljuje raspisivanje izbora ne zato što on to želi, nego zato što su mu građani u masovnim protestima pokazali da im je dosta njegovog nasilja i laži koje predugo trpe“, istakao je Zelenović.

On je istakao da to nije dovoljno i da se traže smene u Regulatornom telu za elektronske medije, Radio-televiziji Srbije, ukidanje televizija Pink i Hepi.

„U petak svi treba ponovo da dođu u Beograd pred Narodnu skupštinu. Zajedno se možemo izboriti za veću sigurnost i bolji život. Sve mora da stane kako bismo konačno stali na put nasilnicima iz vlasti“, poručio je Zelenović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari