Zelenović: Vučić otima stranke

Ostavite komentar


  1. Čekaj, ako je glasalo 4000 članova, zar to nije više nego dovoljno da izbori budu legitimni.

  2. Kako Vucic otima? Hvalili ste se Lecicem, vodili ga na mitinge a sad je problem sto clanovi njega zele za predsednika DS.

  3. Nije mi uopšte jasno kako je Zelenović to zamislio da Vučić može da otima stranke, Vučić je predsednik jedne stranke i t je ona stranka za koju se bori!

  4. Kada ovako nešto pročitam, pitam se da li je ovo stav većine okupljenih oko jedne od mnogih frakcija DS-a iliti Zajedno za Srbiju, ili je stav pojedinca? I drvo i drugo je jezivo zabrinjavajući stav jednog uma.

  5. U srpskoj politici je zbilja opšti haos.
    Kao prvo Zelenovič i Đillas su pobrkali lončiće.
    Neka Lutovac nabroji svoje članove. Pa naravno da može i deset hilada članova koje će mu rado pozajmi Vučić.
    Ne znam dali sam više razočaran oili besan na Zelenovića i Đilasa koji ne mogu da sagledaju pravu istinu i Lutovca kao Vučićevog špijuna-razarača..
    On kaže da ima pečat . Neka pokaže , ali odmah . Jer za jedan dan Vučićevi poltroni majstori napraviće pečat koji god poželite.
    Ovo i druge stvari idu na ruku mladim Lavovima Vučića , Ministar policije , novi ambasador u Americi kojim je na pianje kako namerava da vrši svoje obaveze , pola sata nabrajao čite Laži na račun prethodne vlasti. Pa zaboga jer takav čovek treba da pretstavlja Srbiju. Zamislite da poredite Lazanskog , ambasadore u Rusiji…svetski poznatogg i priznatog poznavaoca događaja u svetu i Marka Đurića . Ovaj poslednji bolje odmah da počne sa marihuanom , pa možda još ispadne simpatično smešan gospodinu Trampu. Mislim da dalje neće ni moći da izdrži jer se već iovako osušio ko suva šljiva.

  6. Jeste da nije tema, ali iskrene čestitke DS-u na izboru novog predsednika, dobili su baš onakvog kakvog zaslužuju!

  7. Ne moze se stranka oteti, vec odredjeni ljudi iz nje predju u drugu. Ima razlike i to velike.

  8. Na silu se nista nije moglo oteti u DSu, ocigledno je stranka iznutra bila trula i sledila joj je propast.

  9. DS ste sami unistili, glasaca vise nemate, nego samo svoje clanove, koji sad i sami beze jer su uvideli da nista niste uradili za dobrobit gradjana. Nije vam sigurno Vucic kriv i za to.

  10. Demokratska stranka se odavno raspala i nikada nije ništa uradila za interes Srbije i njenih građana.

  11. Otkriva se šablon, prvo izjavu daje SSP, pa onda Zelenović, Djilas se naravno ne oglašava, što jasno ukazuje da ono što Djilas misli,, to Zelenović govori.

Ostavite komentar


Politika

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku 9

Kurti: Dinar na Kosovu pripada prošlom veku

Kosovski premijer Aljbin Kurti izjavio je da dinar kao sredstvo plaćanja na Kosovu pripada prošlom veku i vremenu nekadašnjeg predsednika SRJ Slobodana Miloševića, i poručio da ga Srbija ne može nametnuti, prenosi Reporteri.

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.