Živković: Borba se ne može voditi bojkotom jer će vas pokrasti, maltretirati i ubiti

Ostavite komentar


      1. U pravu ste. Predlažem Vučiću da isto kao u parlamentu bude zastupljeno minimum 40% žena među botovima. Dajte šansu boticama.

  1. “Ocenio je da poseta evropskog komesara za proširenje Olivera Varheija Srbiji može da bude prilika da se podseti šta su evropske vrednosti, a isto tako i za postavljanje pitanja zašto vlasti u Evropi imaju razumevanje za vlast u Srbiji.” Evo pročitaj kada do sada nisi ovo što je juče izjavio Boris Tadič: „U depešama Vikiliksa se nalaze delovi izveštaja tadašnjeg ambasadora SAD-a u Srbiji Kamerona Mantera, a u jednoj od njih, iz 19. novembra 2008. godine, stoji sledeće: „Stefanović je ponovo potvrdio želju SNS-a da Srbija bude član EU i procenio da bi trajno rešenje za Kosovo moglo da bude postignuto u roku od 4-5 godina. Međutim, EU bi trebalo da jače doprinosi slanjem pozitivnih signala pre nego što narod bude pripremljen da prihvati rešenje za Kosovo. Takođe, u depeši iz 24. decembra 2008. se navodi: „U svetlu nadolazeće Vučićeve posete Hrvatskoj, SNS kaže da ne planira da traži finansijsku pomoć za preostale Srbe u Krajini. Naši kontakti u SNS nas ubeđuju da ta stranka podržava odvajanje Kosova. Stefanović je putovao sa Vučićem po Hrvatskoj od 8. do 10. decembra. Stefanović nam je sugerisao da bi popravkom nekolikih srpskih kuća u Krajini SAD poboljšale svoj ugled, dok bi sa druge strane ćutke podržale defakto odvajanje Kosova. Koštuničinim jezikom rečeno, Stefanović je predstavio odvajanje Kosova kao jedino realistično rešenje, jer se „svi Srbi mole svako veče da se Kosovo odvoji od Srbije.“

  2. Pa onda Živković solidarno neka trpi posledice kukavičluka, tj. bojkota, a ne da sedi na dve stolice i filozofira sa 0,1% podrške birača.

  3. Vlast vec krade,maltretira i ubija! I to bukvalno! Mnogo su zivota odneli direktno a i indirektno. Ja stvarno ne znam gde ti zivis. Vecina kadrova DOS-a su u SNS-u.

  4. Da sam juče umro ne bih saznao da je Živković pobedio Miloševića !
    Pa zašto me vi iz Danas-a ne obavestite ranije?
    A čitam vas od broja 3, tamo nekog juna valjda 97.

  5. Da, ali kad se boriš vezanih očiju, ruku i nogu, protivnik nema ni potrebe da te pokrade, jer za njega si potpuno bezopasan. Ali to ga neće sprečiti da te maltretira, vređa i ponižava, a u nekim slučajevima čak i ubija!
    Zato je nabolje ne boriti se pod tim uslovima. Bojkot!

  6. zoki bunda jedino hiruškom intervencijom može da se odvoji od skupštinske klupe . kao i većina ostalih nebojkotaša, teško da bi se snašao van skupštinskih zidina, jer , kao i duo ČČ, kao i dou ŠŠ i jo neki sms-ovi i prodavci magle , ništa drugo u životu nije je radio , niti zna da radi .

  7. Zoran Živković savezni ministar policije ( ingerencije – granica) kada je verovatno uz njegovo znanje ili nesposobnost i neukost državu i zemlju napustila MIRJANA MARKOVIĆ.
    Da bi se postalo direktor instituta u Nišu bilo je dovoljno da si Bisin školski iz Merošinu …
    Zoran Živković je doveo na vlast i grbaču narodu Koštunicu i još gore Dinkića .

  8. „jer će vas pokrasti, maltretirati i ubiti“

    Isto mogu da urade i ako se ne bojkotuje.
    Nego, Kizo, zar ti nisi bojkotovao izbore ’97. godine? Sve stranke DOS-a su na izbore 2000. godine išle kao vanparlamentarne. A koliko se sećam, neko je skoro pričao (možda baš i ti) da su Amerikanci bili pošto-poto zapeli da se i ti izbori bojkotuju i da ste rešili da idete konta njih. I, kao što znamo upalilo je. Možda bi i sad trebalo ići kontra njih? Jedino što je sad situacija obrnuta pa oni zapinju da se na izbore izađe.

  9. Zivkovicu, ucescem na ovim izborima samo ces da das legitimitet ovoj nelegitimnoj vlasti a nista neces dobiti. Ovog puta nece imati ko da glasa za tebe jer sami gradjani ne zele da ucestvuju na ovim izborima. Kako ces i koga nagovoriti da izadje i glasa za tvoju opciju, kada su gradjani, svesni da nista ne mogu da dobiju ucestvovanjem na laznim izborima? Prema tome, ili se glupiras ili svesno ucestvujes treceg nema. Jedino ostaje neka nada da lozis ovog uzurpatora i da ces odustati u minut do dvanaest.

  10. Oziveli ga ovi iz „1 od 5 miliona“ i on sad misli da je bitan… Jaoo da se narod digne ko u grckoj, licno bi bio presrecan i jedino onda bi se aktivirao, ovako me bas briga za politiku, politicare i izbore!!!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jun 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.