Živković: Dve kadrovske greške nekadašnjeg premijera bili Vladimir Beba Popović i Čedomir Jovanović

Ostavite komentar


  1. Gospodin Zoran Živković je jedan od simbola izneverenih očekivanja.
    Za obične ljude simbol čoveka koji je svojm ponašanjem i poslovima urušio veru DS i proces demokratizacije u Srbiji.
    Dvojica navedenih i autor teksta…eklatantni primeri ljudi koji su zarad ličnog interesa ugozili tekovine 5 oktobra i doveli nas ovde gde smo sada.

  2. I Lečić.
    I Tadić
    I Vesić.
    I Vlahović.
    I Kori Udovički.
    I svi drugi koji su preleteli.

  3. iskreno, mene dolazak petooktobarkih revolucionara podseća na onu priču o „Ali Babi i 40 razbojnika“?! Doduše, potoji razlika? Ali Baba je bio „POŠTENI“ razbojnik, koji bi se uvredio na ovakvo poredjenje.Ovi naši „petooktobarci“ su bili klasični strani plaćenici, odnosno „ELEMENTI“, obučavani u NATO kampovima u Madjarskoj samo sa jednom temom odnosno, „Kako ubiti sopstvenu državu“ a da se to narodu predstavi kao nešto što je u duhu demokratije i sveopšteg progresa?! Doneti su i zakoni po kojima je sva pljačka i šteta bila izvršena „po zakonu“, tako da se danas, niko ne može procesuirati za pričinjenu štetu?! Gospodin Živković kaže da se „ne može lagati svaki dan“?! Pretpostavljam da je „LAŽUCKANJE“ ono čemu su težili Ali Baba i njegovih 40 razbojnika?

    1. Pa, nazalost situacija posle petog oktobra je eskalirala nakon ubistva Djindjica, kada je grupa oportunista iskoristila labavu kohabitaciju sa neobavestenim Kostunicom i dobrano napunila sopstvene dzepove. Ali, 99% njih se sada nalazi ili u milosti ili u redovima naprednjaka. Beba, Ceda, Dinkic, Vesic i sl. Kada pricamo o ubijanju drzave, ipak mislim da je sadasnja vlast bez premca. Ono sto je navodno uzeo Djilas, je dzeparac za Zvonka Veselinovica, Milana Radojicica, razne bate i seke aktulene vlasti. Ovi danas su mnogo ozbiljniji lopovi, jer pored onoga sto kradu, zaduzuju nas novim kreditima, koje ce nasi unuci da otplacuju.

    2. Da imas malo mozga ne bi pisao gluposti.Zato ti ovaj sadasnji idiotizam odgovara. Verovatno spadas u one sto dobijaju pakete pred izbore i imaju besplatne preglede kod privatnika. Pravi alavi sada vladaju.

  4. Kad i On ina prava da priča o demokratiji!!! JADNA LI SI SRBIJO, SA OVAKVIMA!!!

  5. Господин Живковић је мој идол. Није учио школу а постао премијер, није држао лопату и мотику а постао милионер. Виногради, винарија, неколико мањих фирми куће и станови у Нишу и Београду, паре на рачунима. До скоро је био и посланик да нешто ради а не само да ужива јер му се може пошто има новац. Успешан човек и ја му се дивим.

    1. U pravu si, ali bi trebao da se malo divis i ovima sa kupljenim diplomama i bez dana radnog staža kao što je Vučić i bratija.

      1. Zaboravili ste najbitniju stvar. OVE su iznedrili ONI svojim lošim radom, pljačkaškom privatizacijom, partijskim zapošljavanjem… Zgadili su se biračima tako da su im OVI izgledali kao spas. Birači sada ne mogu da se odluče da li da na budućim izborima glasaju za OVE ili ONE bitange. Koje ZLO je manje? Ni OVI, ni ONI, a TREĆIH za sada nema.

    2. Izgleda da je bio i idol i malom Nesi, mada ga je Nesa odavno pretekao po bogatstvu. Moj idol je Zvonko Veselinovic, koji dokazano nije zavrsio ni srednju skolu, dokazano se bavi(o) kriminalom, a glavni je izvodjac aktuelne vlasti. O parama da i ne govorimo. Odavno presao da broji eure na stotine miliona.

  6. Ako mozete da pustite botove Knezevica , Ljubisu i sl.mozete valjda da pustite ponekad komentar koji se razlikuje od njihovih.

  7. Najviše volim kada mi uklonite komentar. To je možda jedini znak i dokaz da je komentar nešto vredeo i da je pogodio u metu. Ne znam samo kako se usudjujete da govorite o nekim, navodnim, slobodama. Ne znam da li ste sveni ali list Danas, nažalost, postajete zarobljenik soptvenom željom i pristajanjem na taj „PRESTIŽNI“ status. .

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 8. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.