Živković: Hrabri ljudi ne beže iz bitke u bojkot

Ostavite komentar


    1. Neobhodan mu je imunitet u protivnom ode u zatvor za kriminal, zato je hrabar. Obican prevarant, placenik vlasti

  1. Ti i megdan ne mozete u istu recenicu, a jedina borba za koju ti znas je ona za skupstinsku fotelju, naravno ako uradis domaci zadatak kako treba, smesan si i nebitan.

  2. I Makijaveli bi se postideo, ali Zoki Bunda, jok. Navika je cudo, voli covek poslanicku platu, apanazu od drzava, pa nije valjda napravio firmu (stranku) da bude besposlen i neplacen?!
    Ovo ce definitivno biti kraj jednog (ili jadnog) Zokija Bunde, ali ne brinite, ima takvih jos.

    1. Srpski politicari ne znaju za pozitivnu kampanju, samo negativno. Zoki umesto da pohvali Sapica, Metlu, Cedu Zvono, Vacica, Voju, Canka i ostale hrabre opozicionare koji su najavili izlazak na izbore on svakog dana prekoreva ove sto nece da izadju na izbore. Mozda je Zoki istrazivao javno mnjenje pa su mu rezultati pokazali da mu konstantno prozivanje bojkotasa moze pomoci da predje cenzus, ko zna.

    2. Šta bi sa vinogradima? Teško da je neko ko je uzgajivao praziluk i ljute oapričice uspeo da plemenitim vinom.

  3. I kamikaze su bile „hrabre“ pa ispade da su džaba ginuli.Izlazak na izbore u ovim uslovima je sve samo ne hrabrost.

  4. Zivkovic umesto da se posveti izbornoj kampanji, kad je vec odlucio da izadje na izbore, i da objasni glasacima zasto bi njemu, odnosno njegovoj stranci, trebalo da daju svoj glas nastavlja da objasnjava zasto bojkot nije dobar. Da li se nada da ce se neko predomisliti i pozvati ga u koaliciju, jer jedino tako moze da preskoci ovih 3%, ili jednostavno ne zna sta bi drugo pricao…

  5. Malo je cudno da Zivkovic sa tolikim politickim iskustvom ne moze da shvati da bojkot nije bezanje nego upravo borba i to jedina koja je preostala…

  6. Stvarno ne znam da li je g.Zivkovic hrabar,ali je cinjenica da ni on,a ni bilo ko iz prethodne vlasti izasao ili bojkotovao izbore moze uticati bitno na njihov ishod.Sada je 2020. godina,pa su tu kandidati bitni,pa klasicni mediji tu ne mogu mnogo ni da pomognu ni da odmognu.U sudaru bivsih i sadasnjih,na osnovu njihovih rezultata epilog je jasan.Jedino je nepoznanica koliko mogu neki novi.

  7. Vinogradar, poreklom iz Zaplanja ravnog baš se našao u beogradskoj „novoj stranci“ i staroj srpskoj politici

  8. I uvek se najde neko, ko je relativno prisutan u javnosti, da rusi dogovor vecinskog dela opozicije. Cak i da se slazem sa Zoranom Zivkovicem, smatram da je pogresno biti „Izrod“. Cak i ako ne razumem sta ce znaciti bojkot. Ali ici uz nos svima ostalima, i to neko ko nije , na prethodnim izborima, imao ni 3 %. I pri tom, ima pitanja na koja bi morao da odgovori pre kandidovanja na izborima.

  9. I uvek se najde neko, ko je relativno prisutan u javnosti, da rusi dogovor vecinskog dela opozicije. Cak i da se slazem sa Zoranom Zivkovicem, smatram da je pogresno biti „Izrod“. Cak i ako ne razumem sta ce znaciti bojkot. Ali ici uz nos svima ostalima, i to neko ko nije , na prethodnim izborima, imao ni 3 %.

  10. O kojim bitkama govorite gospodine Zivkovicu? Izgubili ste niski aerodrom samo tako. Izgubili ste ,nekada revolucionarni grad Nis koji je postao usluzni servis klanu sns , izgubili ste takozvane bitke sa nabildovanim celavcima u dzipovima bez registarskuh tablica, izgubili ste sve bitke protiv kapilarnih glasova, botova, sendvicara i ucena zaposlenima u javnim i inim preduzecima ! Sa kime cete vi sada da vodite bitke izlaskom na giljotinu Vucicevih namestenih izbora ? Kako vas nije stid da istupate u javnosti sa takvim besmislicama ?

  11. Ja neznam stvarno ko ce glasati za njega uopste. Ni porodica njegova nece glasati za njega.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.