Živković: Nova stranka će o bojkotu odlučiti kad izbori budu raspisani

Ostavite komentar


  1. Ovu stranku izgleda zanima samo da ostane parlamentarna zbog para. Ostaje im samo da nadju sa kime ce, berovatno PSG. Ova stranka je napravila najvecu stetu na predsednickim izborima kada je bez dogovora sa bilo kim predstavila Jankovica kao kandidata. A mnogo kasnije ispostavilo se kakva je uloga Jankovica u svemu tome. Treba se paziti Zivkovica, on ima neki dobar politicki pedigre iz naftalina, ali u novije vreme je izgleda prevarant. Uostalom treba videti i kakvi su njegovi kadorvi bili u medjuvremenu, poput onog koji je ucenjivao neke fudbalere dok je bio funkcioner kod Zivkovica. I kako to za tolike godine Zivkovic nije predstavio nijednog coveka vrednog oaznje kao novo lice. A i onaj Pavicevic dok su zajedno bili poslanici kasnije je podrzavao Vucica. lepe oblande ponekada ali uvek gorki plodovi od Zivkovica u novije vreme, zbog stare slave ne treba nasedati.

  2. Šta pričaš gluposti???
    Pa i mala deca znaju da se okupatora niko nije rešio demokratskim izborima !!!

    1. Kojeg okupatora?Ti si,izgleda,zaboravio da uzmeš terapiju dugo vremena.Da te podsetim,Vučić je na predsedničkim izborima dobio 67%,a Janković kao drugi 16%.Šiša vas na svim izborima od 2012.kao ovce,i to po vašem izbornom zakonu.

  3. Trebalo bi da vam odgovaraju izborni zakoni koje ste sami doneli,a plus su sada unapredjeni,ako se ne bojite izbornog debakla…

    1. Nikakva izborna pravila ne mogu da nadoknade uzurpaciju državnih (o privatnim bez komentara, ljudi prosto prodaju državu za dinar više) glasila koja imaju obavezu da svima i stalno (a ne samo 2 meseca predizborne kampanje) daju dostup da svoje misljenje obrazlože.
      Tako da nemojte spinovati, izborna pravila su najmanji problem ako su uopšte.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.