Živković: Prva odluka nove vlasti biće hapšenje Vučića

Ostavite komentar


  1. Radikalski doktor Bojic ce sigurno da pokusa da ga smesti u ustanovu na posmatranje ( kao Master Tomu ) a posle cemo da vidimo sta cemo i sa Bojicem.

  2. Ovo je samo za one krajnje naivne. Vrana vrani oci ne vadi. Koji je politicar ikada otisao u zatvor u Srbiji? Ajde da se ne lazemo, dok se ne bude odgovaralo za “veleizdaju“ kako to narod ovde voli da kaze, nema nama boljitka. A za one koji ne znaju, nije veleizdaja samo predaja dela teritorije, nego i podrivanje ekonomske moci Srbije (rasprodaja firmi u bescenje, prakticno poklanjanje resursa – rudnih i vodnih, gradjevinskog i poljoprivrednog zemljista itd.), podrivanje vojne moci Srbije i tako dalje… Da li cemo to doziveti? Mislim da necemo, jer su svi koji se u Srbiji bave politikom krivi bar po jednom osnovu sa ovog spiska. I ode zivot, a sve ostade isto. I gore.

    1. A ko ce da im sudi !? Jel’ pravosudje koje su DS i B Tadic majstorski „reformisali“ !?

  3. A jel cemo morati da placamo struju, vodu i kablovsku, kada ex Premijer, ex Predsednik, ex gradonacelnik, ex ex dodju na vlast?

    1. Jeste, čovek je u pravu. Ali nema legitimitet, pa mu se dupeuvlakači podsmevaju… Znamo mi gde vi treba da završite, ali nemamo ni s kim, a ni s čim… Zato je na snazi opšta bežanija iz ove kvazi pink and happy države.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 4, 5. i 6. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.