Živković: Uslovi za izlazak na izbore nisu savršeni, to je razlog da se ne pobegne sa megdana

Ostavite komentar


  1. 100% bojkota bi skrenulo pažnju svetske javnosti na diktaturu u Srbiji!

    1. Buahaha,hahaha,ha…u diktaturi bi ti,zbog ovog što si nažvrljao za čokoladicu,već bio u apsanu.Nego,kakva je to diktatura kad možete da pretite svima,da šetate kad god vam padne na pamet,urličete ulicama…nego,idi ti do S.Koreje,pa napiši ovo što si napisao za diktaturu,da vidimo kako će bucko Kim da reaguje,pa kad se vratiš,ako se vratiš,objasni nam šta je to diktatura.Hahaha,buahaha,ha…čokoladica za tebe.

        1. Ne.Meni je lako,tebi nije lako.Napravi razliku izmedju diktature,demokratije i anarhije.Tito je za vas.

  2. Živković je postao agresivan agitator za izbore. Dobiće pohvale od SNSa. sigurno.

  3. Poštovani bliski saradniče Prvog Demonkratskog, Čede, Čanka, Bebe, Vesića, Čomićke….u mom maternjem i taternjem jeziku Gubilište i Megdan nemaju isto značenje.

  4. Da li ti Živkoviću slušaš sebe šta pričaš: „Uslovi za izlazak na izbore nisu savršeni…“. Ispod ljudskog dostojanstva su Živkoviću. Ispod svih minimuma koje propisuje Ustav i Zakon. Zašto ste se ti i slični odlučili da pomognete Vučiću vaša je stvar. DS trpi pritisak iz EU, a kod pojedinaca je i lični interes u pitanju. Ti si međutim definitivno razočarenje i nikad, nikad se nećeš moći opravdati od ovakvog postupka.

  5. Jeste Zivkovicu. Ni Vucic nije savrsen (vec 30 godina). Ali ni to nije razlog da ga mrzimo i da mu ne damo 6 sansu?!
    Srecan put, … !

  6. O kakvom megdanu ti čoveče govoriš, ideš vezanih ruku na medveda. To nije hrabrost, već glupost.

      1. Samo pod uslovom da dobije 3%. Nisam baš siguran da je to realno, čak i u nekoj „opozicionoj“ koaliciji.

      2. Nije čak ni megdan, nego samo obično statiranje u Vučićevoj krajnje nezanimljivoj predstavi pod nazivom „Izbori 2020“. Živković i i ostali Živkovići će dobiti svoj honorar (po 30 srebrnjaka, kao onomad kolega Juda) za epizodne (i nečasne) uloge demokratske ikebane u toj predstavi, Vučić opet nadmoćno „pobediti“ i svi srećni. Pa, ne baš svi…

  7. Vesić, Čeda, Čomićka i ovaj Živković, četiri najveća Đinđićeva promašaja, koji će posle ovih izbora opet biti u istom jatu i vlasti, verovatno! A da, zaboravih Čanka, ali on nije Đinđićev, nego Božji promašaj!

  8. SzS i PSG bi trebalo da promene stav i da umesto bojkota pozovu na zvrljanje listica. Na taj nacin ni jedna od ovih zmija ne bi usla u parlament jer bi cak i 3% bilo nedostizno. Bruka!!!

  9. Svi koji iz takozvane opozicije izadju na izbore mogu se svrstati u isti sesir sa vladajucom sektom.
    Motiv je samo novac i vlast….

    1. Da, zato što su oni profesionalni političari u najgorem smislu tog izraza: od politike su napravili profesiju zato što ni u jednoj drugoj profesiji nisu uspeli, niti bi mogli da uspeju. Oni to znaju, kao što znaju da izvan politike ne bi uspeli da zarade ni za kilo soli.
      Zato nema te cene koju ne bi platili, niti poniženja koje ne bi istrpeli, samo da ostanu na državnoj cucli!

  10. Bucicev bot.Za malo bise para.Pljune na sostveni potpis.Adio u mrak proslosti.Pare,pare,pare…

  11. Evo pokusavam da malo isprozivam Zivkovica ali 5 puta mi zaredom brisu komentar, a ne govorim nista vulgarno ili „fasisticko“. Evo jos jednom:

    Zivkovic je potpisnik sporazuma sa narodom. Mozete da nadjete na ovom sajtu clanak.
    I sada covjek kada je procijenio da se njemu vise isplati da izadje na izbore on to i radi, a obecanje dato ce da ignorise. Ali zato je i postao nebitan politicar koji je izgubio legitimitet.

    Ajde sad opet mi obrisite komentar, pakao da smo na RTS-u

  12. Pa ovaj čovek je čist SNS-ovac, svaka mu je ko u Vučića. Ne radi se o tome da izborni uslovi nisu savršeni, nego da su daleko od normalnih, kamoli savršenih.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Cetković - E-play

Dnevnu novinu Danas jako cenim i poštujem pre svega zato što je jedna od retkih koja ima rubrku o kulturi i sceni.