"Znamo da su imali ponudu, Beograd je malo mesto“: Šestocifrena ponuda ljudima s Nestorovićeve liste 1foto Antonio Ahel/ATAImages

Šestoro odbornika Nestorovićevog pokreta, glavni igrači političkog prelaznog roka u Beogradu. Sa opozicionom listom „Srbija protiv nasilja“ rekli su na startu da neće, zvanično kažu neće ni sa naprednjacima, koji zovu odbornike sa njihove liste.

„Ja sam juče imao razgovor sa njima, oni tvrde, znamo da su imali ponudu, znamo tačno i kolika je ta ponuda, Beograd je malo mesto“, kazao je Nestorović.

N1: Kolika je, je l’ možete da nam otkrijete, ne morate imena?

„Ne bih sada ulazio, šestocifrena, nije u dinarima“, odgovorio je.

Potvrđuje Nestorović i novo lice na političkoj sceni da kupovina odbornika postoji, zna i cenu, ali u tome ne vidi nikakav problem.

„Oni su svi punoletni mi ne možemo da ih privedemo i zaključamo kao što su fudbalere nekad zaključavali da ne pretreče u drugi klub“, izjavio je Nestorović.

Na neregularnosti u izbornom danu novi pokret koji je prešao cenzus na lokalnim i parlamentarnim izborima ne osvrću se preterano. Nisu detaljno objasnili ni zašto pominju Majdan, već se lider ovog pokreta poziva na rusku zvaničnicu.

„To je rekla Marija Zaharova, koja nije neozbiljna osoba.

N1: Ali, Marija Zaharova nije na srpskoj političkoj sceni

„Ni nemački ambasador nije na srpskoj političkoj sceni, ni Hil nije na srpskoj političkoj sceni“, kazao je Nestorović.

I dodao je: „Verovatno kao i ja znate šta je sve planirano i koji su sledeći koraci“.

N1: Ne znam, recite mi Vi, ja ne znam

„Sad će da budu studentske demonstracije, praktično isti scenario će biti, jer je vidljivo mešanje u unutrašnje poslove naše države“, tvrdi Nestorović.

Umesto stranog faktora, u našu komunukaciju sa Branimirom Nestorovićem uključili su se simpatizeri koju su došli da prate konferenciju za medije.

N1: Je l’ problem da postavim još jedno pitanje?

„Rečeno je da je problem da postavite još jedno pitanje, problem je da postavim još jedno pitanje“, rekli su.

„Dajte mikrofon nekom drugom“, poručili su.

„Ali ovo onda nije konferencija za novinare ako ne možemo da postavimo pitanja“, rekli su novinari.

Nova politička snaga na političkoj sceni, ali stari maniri, da se novinari vređaju, omalovažavaju, da im se oduzima mikrofon. I to sve na događaju na koji su pozvani od tog istog pokreta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari