Ko god se proda sa naše liste - idiot je: Branimir Nestorović o pokušajima potkupljivanja odbornika 1foto (BETAPHOTO/Press centar UNS/MO)

Branimir Nestorović nosilac liste „Mi – glas iz naroda“ rekao je povodom formiranja vlasti u Beogradu da je bilo ponuda odbornicima sa njihove liste i da misli da je idiot ako se neko proda.

„Imamo indicije i bilo je ponude odbornicima. To ne mogu da se mešam. Nažalost prema našem izbornom zakonu, mandati su u rukama odbornika. Ako se neko proda mislim da je idiot, jer će ovaj pokret rasti“, rekao je Nestorović.

Dodao je da „ako neko hoće jednokratnu korist, sam odlučuje da li će se osramotiti“.

„Mi smo pričali sa svim odbornicima i oni su tvrdili da je to isključeno“, kaže Nestorović.

On je istakao da je Pokret nastao potpuno spontano, a da je glavna tačka okupljanja bila da se spreči realizacija francusko-nemačkog plana, te da zato ne mogu da idu u koaliciju sa, kako je rekao, prozapadnom opozicijom koja nije opozicija vlasti već narodu.

„Mi nećemo ići ni u koaliciju sa SNS-om, jer da smo hteli mogli da smo se učlanimo“, naveo je Nestorović, dodajući da neće nikoga ni podržati niti će praviti kompromise.

Prema njegovim rečima to je bila zajednička odluka u kojoj su svi bili jedinstveni.

Istakao je i da Pokret „Mi – glas iz naroda“ ne može da prihvati odgovornost da presuđuje u Beogradu.

„Neka budu novi izbori u Beogradu“, rekao je on i dodao da ukoliko izbori u Beogradu budu ponovljeni, očekuje bolji rezultat jer je tom pokretu, kako kaže, sada porasla prepoznatljivost.

“Dolazi vreme kada će morati da nas slušaju“, rekao je Nestorović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari