Zoran Lutovac: Vlast u Srbiji je veća elementarna nepogoda od poplava

Ostavite komentar


  1. Od danas treba promeniti naziv
    PROTESTI u DEMONSTRACIJE.
    Malo pre se na N1 novinar precizno
    izjasnio o “ šetnjama “ kako je o protestima govorio bahati Vučić koji je pogubio sve kompase sa manipulacijama, zamenom teza i konstantnim terorom javnog mnenja.

  2. Zasto ne postavite pitanje u Narodnoj Skupstini gde su visoki predstavnici aktuelnih vlasti da ovbisju poplavljena podrucja ? Zasto ne postavite pitanje u sta su utrosena sredstva u iznosu od jedne milijarde za oporavak i stabilizaciju priobalja jos od katastrofalne polave u Obrenovcu ? Zasto i vi cutite ?

  3. Gde su visoki predstavnici aktuelnih vlasti da obidju poplavljena podrucja ? Zasto se ne postavi pitanje u sta su utrosena sredstva u iznosu od jedne milijarde za oporavak i stabilizaciju priobalja jos od katastrofalne polave u Obrenovcu ? Zasto svi u ovoj zemlji , za vreme vanrednog stanja cutite ? Sta se ovo pobogu i zaboga ovde desava ?

  4. Od tebe nema vece nepogode u srbiji ti stari dosovac sta hoces hocs vlast na silu

  5. Pogledajte samo Vučićeve mostove i puteve, bez armature, tanke kao cokolada od 100g. Ali stigao je pravi nadzor, onaj od gore i pokazao naprednjačku stručnost. Nadajmo se da će da spere i svu prljavštinu, počev od one u društvu, politici, obrazovanju…

  6. Pa kud ces vece elementarne nepogode od tebe,pogledaj se u oglrdalo malo mucenice jedan.Ko je elementarna nepogoda recice gradjani vrlo brzo na izborima pa se posle izbora vidimo i cujemo.

  7. Bitno je da si ti sposoban lesinaru jedan.Nemoj samo ti da govoris ko je sposoban a ko nije,protiv velikih kolicina kise se ne moze nista bez obzira na to sve,prema tome cuti tu i pokrij se usima pametniji si tako.

  8. Vi lopovi slusate grdajane?da kako da ne,vi ne slusate ni jedni druge a da slusate grdajane.To je jos jedna u nizu lazi.Zasto ne kazes da vas ima manje i da se zbog toga skracuje ruta,zasto ne kazes da vas organizator Cuta vinjak ne moze vise da se ta jer mora da uzme dozu.Reci vec jednom ali jednom istinu neces umreti ne boj se.

  9. Da li se ovaj čovek pravi blesav,ili se ne seća kada se oko sajma u Beogradu išlo čamcem 2006? Ima na Jutjubu. Pogledajte. Kakvi foliranti

  10. Ništa im nije sveto ni narod, ni država ni KIM, žele protestima da dođu do vlasti i narodu je to jasno

  11. Jad i beda su prestavnici opozicije, kao i protesti kojima žele da se dokopaju vlasti i ništa više. Briga njih za narod

  12. Najzad smo ovde i danas dobili jedno duboko tačno zapažanje izvesne Mile, koja zamera „dokoličarima“ (protesti na ulicama) da „uznemiravaju narod“. Da, teško je kad vas mirni protesti gradjana koji se okupljaju svake nedelje po slobodnoj volji i javno i slobodno ističu svoje zahteve prema vlasti, dakle, niko ih ne plaća kešom, niti ih primorava, niti dovozi autobusima na zborno mesto, zaista može biti duboko uznemiravajuće. Zašto? Pa zato što ih to neodoljivo tera da počnu da misle svojom vlastitom glavom. I jeste, teško je to kada to nikada niste radili u celom svom životu.

  13. Botovi se uplašili, pa pojačali aktivnost. Ništa drugo i ne znaju nego da vređaju ljude! Kraj vam se bliži. Tu je.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 10. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ana Ćurčin, muzičarka

Danas predstavlja pokušaj objektivnosti i relavantnosti prema nekakvoj istini koja bi trebalo da bude jedna vodilja kada je žurnalistika u pitanju.