Zoran Živković: Protesti su recept za smenu Vučića i bulumente

* Distanca od Saše Jankovića je posledica meni nejasnog ponašanja i stava posle izbora * * Lično ću biti kontrolor na najgorem mestu za opoziciju, velika je konkurencija da li je to Surčin, Ovča, ali tamo gde oni misle da će da kradu najviše ja ću sedeti tog dana pored izborne kutije
Lider Nove stranke u razgovoru za Danas ocenjuje da će se beogradski izbori održati krajem godine

Ostavite komentar


  1. Prevarili su građane jer nisu sproveli 6. oktobar. Mislim da to dovoljno govori o besmislenosti protesta na koje poziva Živković

  2. Tako je Zorane, ne treba se plašiti Vucica i njegovih satrapa, nego samo hrabro napred!

  3. Ako Živković misli da se ne sećamo njegove vlasti, grdno se vara. Odakle mu moralno pravo da priča o protestima nakon pljačkaških privatizacija sprovedenih u njegovo vreme

  4. Protesti nisu nikakvo resenje , ko voli Srbiju i narod svoj ne poziva ljude na nemire i nerede.

  5. Imali ste proteste 5. oktobra, imali ste 12 godina šansu da promenite nešto nabolje, niste uspeli. Kako sad mislite da izvedete narod na ulice?

  6. Ja licno cenim ulogu i delovanje G.Zivkovica u politickom zivotu Srbije.Ali pozivanje na demonstracije je malo prevazidjena stvar,cini mi se ima tu jednostavno resenje…POBEDA NA IZBORIMA…Pa ako neko ne bude postovao izbornu volju kao Milosevic 1996 i 2000 onda pozvati narod na demonstarcije,a nikako pre

  7. Imali ste vi svoju sansu , ali ste je prokockali . Nista dobro uradili niste svih onih godina dok ste mogli .

  8. Nesto ne stima u prici ovog bivseg DS-ovca. Svi su kao protiv Vucica a pritom zaboravljaju reci Tadica od pre nekoliko godina;"moj najveci strateski uspeh je stvaranje SNS-a".

  9. Neobicno je da Zoran Zivkovic u prvi plan stavlja proteste. a sam gostuje na portalima koji nicu kao pecurke i na kojima je on redovan gost. Vucicev SNS, kao i Milosevicev SPS izbore pokrade vec u predizbornoj kampanji, podmicivanjem nesrecnih, siromasnih biraca.Na portalima /koji su sve gledaniji/ gostuju bivsi saradnici a sada protivnici AV-a, vrsni ekonomisti i strucnjaci iz mnogih oblasti, treba koristiti podatke iz intervjua sa njima.Rusenje AV-a ce biti iznutra, zato proteste treba "sacuvati" za kraj.Gledajte intervjue sa YouTuba.Tu ima vise istine nego u vecini zvanicnih medija.Beskrupulozno ukidanje Utiska nedelje Olje Beckovic se kao bumerang vraca Vucicu.

  10. ““ANjA““ – ČOVEK NE POZIVA NA NEREDE VEĆ KAŽE DA BEZ PROTESTA TEŠKO DA ĆE SE NAROD OTARASITI VOĐE I BULUMENTE (a i sama kažeš to ali ti terminologija izražavanja nije dobra jer protesti nisu nemiri i neredi))

  11. Imajući u vidu cenzuru i autocenzuru u elektronskim medijima koji imaju najveći broj gledalaca/slušalaca, ulica je jedna od mogućnosti, svakako. Međutim, da bi građani zaista izašli na ulicu potrebna su dva uslova: zahtevi za suštinskim promenama i predvodnici koji imaju legitimitet. Bez toga, protesti će se urušiti nakon 3 dana.

  12. Zoran Živković je principijelan samo pred izbore, kada se treba uvaliti u neku koaliciju, obično sa DS-om. Nije mi jasno zašto ga uopte trpe, jer ih nakon izbora redovno kritikuje, a bez njih ne bi ni postojao. Stranku mu čini 2000 članova, a vrh tatini i mamini sinovi bez trunke rada na terenu. 50% ljudi, ionako malobrojne stranke, ga je napustilo zbog diktatorskog stava i prebacivanja svih ovlašćenja na "predsednoštvo", tj. njega samog. Najnoviji član stranke je Marinika Čobanu Tepić, bivša članica LDP i LSV koja je godinama za Čanka, kao pokrajinski sekretar za sport,preko bizarnog sporta banatske šore, izvlačila ogroman novac iz pokrajinskog budžeta. Nakon što je zgljznula, obrela se kod Jankovića, ali na kraju završila kod Živkovića koji ju je jedini primio. Pa SPO danas ima više članova, ali i kredibiliteta od Nove stranke.

  13. Protesti su jedini način, slobodne izbore nećemo videti bez protesta. Na žalost Đinđić je vladao samo 2 godine i nije mogao zbog Koštunice da sprovede lustraciju i 6 oktobar. Sledeći put pamet u glavu.

  14. Понашање бившег премијера када цепа дневне новине је показатељ његовог кредибилитета да позива на нове нереде. Народ је увидео да су погрешни људи имали власт у рукама па су им окренули леђа на изборима. Једино ко подржава Живковића и његову кампању је исти дневни лист кога је он цепао.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 29. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zdravko Šotra, filmski režiser

Danas čitam danas, Danas sam čitao juče i sutra ću čitati Danas zato što je to sve što nam je ostalo od dnevne štampe.