„Vladaju strahom“: Zorana Mihajlović o mitingu svoje bivše stranke u Beogradu i pojavi Tomislava Nikolića

Ostavite komentar


  1. Владали су страхом од доласка на власт 2012. Баш ме чуди да јој је то тек сад засметало.

  2. Zorana Mihajlović je uvek bila u sukobu s T. Nikolićem, ali i sa tvrdim krilom stranaka na vlasti. Kad stranački istoričari (oni s diplomom s katedri za istoriju) nisu to hteli da znaju, kako onda mogu i ovi komentatori to da primete.

  3. Do juče sa njima a sada naknadna pamet…tek po ostanku bez funkcije…isto važi i za drugo dvoje…isti su!

  4. Gospođa Mihajlović je, ako nas sećanje dobro služi, takođe bila u prvim redovima na nekim mitinzima i podržavala svog vođu. Čudno kako ima kratko pamćenje.

  5. Lepo je da se pojavila naknadna pamet kod gospodje, ali bi trebala prvo da provede dosta vremena u lustraciji- zabrana javnih nastupa i političkog delovanja.

  6. Ako se toliko gadi bivšših kolega neka javno kaže koju partiju će podržati na izborima, pošto dotična ne sme samostalno da učestvuje.

  7. Ti si njima omogućila da prodaju PKB koji će ponovo biti vlasništvo grada Beograda ,skupićemo 100 miliona i isplatiti,,Arap Trade,,-moraš nam pomoći kao zaštićen svedok to je tvoja budućnost-naćićemo nekog zastavnika da brine o tebi jer ovi iznad su prodane duše ne bi bila sigurna.

  8. Ko gura ovu preletačicu koja se pokazala kao nedosledna i neodgovorna. U njenim mandatima su propadale sve firme za koje je bila odgovorna. Njen povratak na bilo kakvu poziciju u vlasti bi značilo da bolje od SNSa ne zasluzujemo. Politika i moć koju donosi je jača od bilo koje droge.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 13. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.