Zukorlić: Konkurentnost po strani dok traje vanredno stanje

Ostavite komentar


  1. Da odlozimo bratoubilacki rat ideoloski verski svakakav – dok prodje smrtna opasnost pa posle opet vi partizani da ubijate do *ostvarenja komunizma*?
    Ne znam. Cini mi se da nisam pametan. Kako vi ljudi mozete da budete takvi antihristi numem da svatim. Valjda nije dobar onaj komunista koji ne moze da ubije *vraga naroda*, ko zna.
    Sretno, svakako.

  2. Bosanski jezik ne postoji kao što i američki jezik ne postoji!

    1. Bosanski jezik itekako postoji i to je jezik Bosnjaka a ne Bosanaca kako ga nepismeni tumace !

      1. Ne postoji. Samo na Balkanu i u nekim delovima Afrike medju plemenima, formiranje nove nacije (što je legitimno), povlači i mažnjavanje tudjeg jezika (što je nelegitimno) u ovom slučaju srpskog. Dakle, ukrali ste srpski jezik i nazvali ga bosanskim.

    2. Neka svaki narod naziva svoj jezik, onako kako njima odgovara: bosanski,
      crnogorski,,hrvatski,srpski….itd. Svi balkanski narodi se (manje-vise) uce demokratjji, i u tome ih niko ne treba sprecavati. U Otomanskom carstvu, slicna negacija srpskog, bugarskog… je bila od onih koji su govorili sluzbeni,turski jezik.

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 9. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Srđan Gojković Gile, muzičar

Pozivam sve one koji čitaju Danas da ga podrže tako što će se učlaniti u Klub čitalaca Danasa i tako podržavati nezavisno novinarstvo.