Zukorlić: Konkurentnost po strani dok traje vanredno stanje 1Muamer Zukorlić Foto: FoNet/Nenad Đorđević

Predsednik Stranke pravde i pomirenja (SPP) Muamer Zukorlić, sa konferencije za novinare pozvao je građane i političke konkurente da u ovom trenutku svi budu jedna strana.

– Stavimo konkurentnost po strani, dok se ne prevaziđe ovaj problem, jer nam je zajednički interes da održimo normalnu atmosferu u narodu. Nadajmo se najboljem, da sve prođe sa što manje negativnih posledica po zdravlje i živote ljudi, ali i ostale zajedničke ekonomske i socijalne interese – rekao je Zukorlić i dodao da podržava zahtev Matice bošnjačke najvišim državnim organima da daju ovlašćenje Sandžak TV iz Novog Pazara za „ključnog partnera Ministarstvu prosvete u pružanju obrazovnih usluga na daljinu za učenike osnovnih i srednjih škola, koji pohađaju nastavu na bosanskom jeziku“.

Lider SPP je naglasio da očekuje da izbori budu odloženi, jer „u vanrednom stanju nije moguće imati vanredne aktivnbosti“ i rekao da je njegova stranka podnela liste za lokalne izbore u Novom Pazaru, Tutinu, Sjenici, Prijepolju i Priboju i da će SPP na parlamentarim izborima učestvovati u koaliciji sa Demokratskom partijom Makedonaca.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari