Zukorlić pozvao Ljajića i Ugljanina na formiranje jedinstvene bošnjačke liste

Ostavite komentar


  1. I ako su u politiku krenuli zajedno, sada ne verujem da ce se ujediniti. Jer su pripadnici dijametralno suprotnim verskim zajednicama. Name Ljaic je vernik Islamske Zajednice u Srbiji sa sredistem u Sarajevu. Uglanin pripada Islamskoj Zajednici Srbije sa sredistem u Beogradu.
    Eto, nas zakon o verskim zajednicama je mozda recept da se u Crnoj Gori stvore dve Crkve, SPC, odnosno mitropolija Crnogorsko-primorska SPC sa sredistem u Beogradu i CPC sa sredistem na Cetinju.
    Inace kod muslimana se granice drzavne, tako da je jedinstven primer da je islamski zajednicama jedne drzave ima srediste u drugoj drzavi.
    To praviln su u ex Yu drzavama primenili u odvajanje MPC uz veliku pomoc drzave i evo sada u CG sa CPC.

  2. Za mene je uzivanje slusati ovoga visoko,obrazovaga gospodine kada On debatirati sa “ Dodikom Dacicem . Obradovicem & co kod koji primitivizam nepoznaje granice! !Bosnjaci su“elitni “ Slaveni „iz doba 600g robovanje u OSMANSKOJ CAREVINI! Mrznja
    deo Srbskog naroda spram Njima je izraz kompl. manjevrednosti!!

    1. Zuki je politicki puko ,raspada mu se stranka pa licemer poziva da ga izvade iz politickog blata.Formirao spp i odmah krenuo sa uvredama,klevetama i podvalama na Rasima i Sulja pa sad trazi pomoc posto je gubitnik na svim izborima.Prevarantu je mesto u glibu.

  3. Ma tom Muftiji bi trebalo ispričati onu anegdotu: „U jednoj staroj bošnjačkoj kući, deda, najstariji u kući, posenilio, pa se svaki čas krsti i lijevom i desnom, a unuk će, tato viđi đed se resetovao na fabrička podešavnja“!

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. april, 1. i 2. maj 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.