Zukorlić: Vučićeve tvrdnje o Bajramu nisu istinite

Ostavite komentar


  1. Ovaj bradati bi da kaže da za Bajram nikog nije bilo u dzamijama.Alo bre ljudi,jel vi slušate sebe i šta pričate.

    1. Hajdemo da računamo. Proslava Bajrama je trajalo od 24 – 26. Maja. Ikubacija traje 14.dana, dakle do 09. Juna kada je armija zaraženih prenosila zarazu da bi 23. Juna eskaliralo. Sve je ovo Kisićka lepo rekla. Osim toga i masovni izlazak već zaraženih Bošnjaka na izbore 21. Juna je dodatno zakomplikovalo situaciju da bi nastao tzv. Pik ovih dana. Nisu se samo Bošnjaci razbolevali već i Srbi koji poste Petrovačke poste. Zatim mladi koji su nagrnuli na Kragujevačke i Beogradskom kao i na isturenim odeljenjima prištinskog unevirziteta isturenog u Kosovskoj Mitrovici, Zubinom Potoku i Leposaviću.
      Sve u svemu poučeni eskslacijom Korone u vreme Bajrama treba 31. Jula takođe uvesti policijski sat jer mogli smo hrišćanski Uskrs i Vaskrs da proslavimo u trodnevnu i četvorodnevnu izolaciju moći ćemo i 31. Jula kao i 1. i 2. Avgusta. Da li će policijski čas važiti samo za Rašku oblast ili celu Srbiju zavisi od dogovora IZ Bošnjaka i vlade.

    2. Proslava Bajrama nije jedini uzrok sirenja virusa ali je znacajan.

      1. Pa i da je samo jedan od uzroka u geometrijskoj progresiji širenja Korona Virusa je i te kako značajan. Ja sam pomenuo čak i Petrovački post jer su vernici SPC pustili i teške poljoprivredne poslove radili i tako oslabili imuni sistem.

  2. Kako sad to? A tako ste se nezno voleli…

  3. Srbin sam iz Raske oblasti,ovaj covek je u pravu posle Rasimovih parada kriv bajram,nece biti

Ostavite komentar


Politika

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.