Testirali smo: Volvo XC90 D5 AWD

Ostavite komentar

 1. ja sam imao Volvo 240 i bio prezadovoljan.
  Ovaj opis je fenomenalan.
  Šteta što sam sada u penziji i ne mogu da ga sebi obezbedim.

 2. Sjajan text, do detalja.. Oduvek sam Volvo smatrao jednim od najbezbednijih automobila. Ovo ““čudo““ opisano u textu je zacementiralo moje shvatanje kako jedno kvalitetno vozilo zaist treba da izgleda i funkcionise. Bravo 🙂

 3. Поштовани
  аутомобили се купују из више разлога. Нису сви опчинјени сигурношћу и шведским челиком. Већина возача који купују овакав аутомобил купују због стила вожнје, удобности и статуса .
  Кад се дају толике паре за куповину новог аута у том сегменту небитно је колика је кубикажа и потрошнја. То је једино важно оном лицу који га купује као други власник.
  Сто се тиче потрошнје прави сам скептик, можда је могућа ако сте возили по правилу која важе у аутошколама.

 4. Vozilo je ekstra,a i ostala iz produkcije…samo su Bezobrazno skupa.Servis takođe.Plaćamo proizvodnju u Švedskoj….I njihov standard,što će se pokazati da neće proći još dugo.Sve karakteristike gore navedena teško da zanimaju prosečnog kupca ovog vozila.To može zanimati samo novinara,a kupac "pada" samo na određene stavke.Tu već ima konkurencije.Pričam o kupcima "smozgom".Drugi će pazariti ovo čudo ikoristiti samo delić mogućnosti na kašičicu tek da pokažu da imaju pare i kobajagi stila.

 5. Ako su vaši stručnjaci analizirali kola "Volvo" i druga slična vozila,Ja predlažem umirovljenicima,nezaposlenima na Birou rada, da analiziraju kako predsednika,tako i premijera sa vladom ove zemlje,da li imaju dosta goriva za dalji pogon !

 6. I mi imamo našeg Acu Informaciju 🙂 Šalim se, ali uvod je zaista bio i više nego sadržajan. Nažalost nisam imao priliku da se bliže upoznam sa trstiranim modelom a na osnovu pročitanog teksta čini mi se da je reč o odličnom modelu. Što se tiče kvaliteta, vreme će pokazati. Još jednom bravo za autora teksta na odlično odrađenom poslu

 7. Kako se pokazao Volvo hibrid sa dizel motorom i potrosnjom, ako se ne varam, od 1,9l/km? Da li ga jos uvek proizvode?

 8. Svaka castz za tekst! Morao sam da citiram ovu recenicu: "Ovaj Volvo dolazi iz nekog drugog sveta, ZA NEKE DRUGE KUPCE, jer SRBI više vole onu skupu plastiku u Audiju Q7 i skloniji su vulgarnijoj estetici od Skandinavaca". Ovo je klasican mentalitet naseg naroda. Znate onu: "Devojka moze i da bude sa sela, ali auto mora da bude iz Nemacke". samo VOLVO [3

 9. Svaka cast Volvo-u! U medjuosovinski razmoak od 265 cm (sto je otprilike standard za kompakt automobile) i sa visinom od 144 cm – a sve kako je navedeno u testu, komfor je izvanredan, skoro kao da je medjuosovinski razmak oko 2,9m a visina oko 1,8m.. Pozz svima

Ostavite komentar

Auto

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.