Koliko vežbanja je potrebno svakome od nas?

Ostavite komentar

  1. Jedan moj poznanik je trčao, otkako ga poznajem.Ostavila ga je žena, on i dalje trči.

  2. Ovo je tipicno istrazivanje radi istrazivanja koje promasuje ono najvaznije.
    1. Smrtnost se uzima kao jedini kriterijum efektivnosti fizickog vezbanja? Po tome ispada da nam je najvaznije da duze zivimo a to nikako nije slucaj.
    2.Glavni efekat i cilj redovnog fizickog vezbanja je poboljsanje kvaliteta svakodnevnog zivota i na to se treba fokusirati. Smrtnost je nesto sto moze da nastupi iz raznih razloga i ne treba je povezivati sa vezbanjem. Pitanje koliko je vazna duzina zivota ako je kvalitet zivota nizak.

  3. Nije mi jasno zašto je kao kriterijum uzeta smrtnost, zašto nisu ocjenjivali fizičko i mentalno stanje redovnih vježbača i onih koji to rade samo vikendom?

Ostavite komentar

Život

United Media se pridružila Alijansi za kreativnost i zabavu u borbi protiv piraterije u Evropi 8

United Media se pridružila Alijansi za kreativnost i zabavu u borbi protiv piraterije u Evropi

Alijansa za kreativnost i zabavu („Alliance for Creativity and Entertainment“ – ACE), vodeća svetska organizacija posvećena zaštiti dinamičnog pravnog ekosistema za kreativni sadržaj, danas je poželela dobrodošlicu kompaniji United Media kao svojoj najnovijoj članici. United Media, članica United Grupe, je vodeća medijska kompanija u jugoistočnoj Evropi koja emituje više od 50 kanala na nekoliko platformi.

Naslovna strana

5. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.