„Albanski ekstremizam proizveo previše straha, zato je povratak na KiM rizičan“: Šef Koordinacionog centra za KiM o raseljenim licima sa Kosova

Arhiva Danasa: Izdanja od 20. do 26. juna 2002. godine

Ostavite komentar

  1. Kao prvo Vučić sedi na pet stolica s ne bi dve.Kosovo ili Evropska unija.to neka izabere.plsče kao neka strina.On zna kako dobro da mora da ode ako ne ume da radi svoj posao kao što treba..opet kupuje glasove.

  2. Vreme je da im se pokažu zubi ali Vučić hoće Otvoreni Balkan i EU..to ne ide.neka brine on o Srbiji a ne o bivšoj Jugoslaviji.neka koristi rezoluciju 1244..Ali ne on se druži sa natovcima i jednog dana bi nas uveo u NATO.PA DA VIDIMO ŠTA ONDA.TO JE NJEGOV PLAN ALI NESME.ONDA ĆE DOBITI PO NOSU OD RUSIJE.AKO VUČIĆ TO URADI ONDA JE ON TO I ZASLUŽIOON SE DODVORAVA NAŠIM NEPRIJATELJIMA.ONI GA KUPUJU VRLO JEFTINO!!!

Ostavite komentar

Na današnji dan

Naslovna strana

24. i 25. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.