Jutjub će blokirati sadržaje koji se protive vakcinaciji

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

  1. Tko će bit meritoran da odredi koje su informacije točne a koje to nisu?Demokracija i sloboda govora u svojemu punom sjaju…

  2. Gebels bi im cestitao.
    Postoji mnogo, mnogo razumnih ljudi koji se nimalo ne „protive vakcinaciji“, ali smatraju da nove, eksperimentalne vakcine, npr, mozda nisu za celu, potpuno zdravu populaciju. Ili da nisu neophodne za mlade. Ili za decu. Ili smatraju da treba detaljno preispitati nuspojave. Dalje, mnogi smatraju da dostupne vakcine nisu iste, ni slicne, kako po efektima, tako i po sporednim efektima. Uzgred, sta ako se neko „protivi“ samo sputnjiku ili samo sinovaku ili samo astrazeneki?

  3. YouTube može raditi šta hoće sa sadržajem. Ima vlasnika i uslove objavljivanja sadržaja. Antiglobalisti koriste globalne društvene mreže za svoje stavove, ne ide.

  4. Lopovsaka posla,postoje mreže hvala bogu koje nisu u vlasništu googla i globalista i te mreže ne blokiraju ničije mišljenje.

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Tehnologije

Naslovna strana

29. novembar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.