Za širu javnost možda najveće iznenađenje koje su Ujedinjeni regioni Srbije pripremili za veliki promotivni skup, 13. novembra u Beogradskoj areni, jeste nastup popularnog pevača Harisa Džinovića, saznaje Danas. Kako nam je potvrđeno u URS, Haris Džinović i bend Piloti, sa Zoranom Kikijem Lesendrićem, potvrdili su učešće u muzičkom delu programa u Areni, a gitaru u ruke verovatno će uzeti i Mlađan Dinkić, lider Ujedinjenih regiona.


U pres-službi URS ističu da okupljanje u nedelju, 13. novembra, neće biti predizborna konvencija, to jest zvanični početak kampanje za naredne izbore, kako se tumači u medijima. „To će biti skup promotivnog karaktera, na kojem ćemo predstaviti programske smernice i prioritete, a nikako početak izborne kampanje”, kazao je Danasu novi šef pres- službe „regiona” Zoran Trifunović.

Očekuje se da će u prvom redu Arene, predviđenom za „veoma važne osobe“, sedeti i nekadašnji savezni premijer Milan Panić, koji bi specijalno ovom prilikom trebalo da doputuje iz Amerike u Srbiju. Dinkić je uspostavio kontakt s Panićem prilikom njegove prethodne posete Beogradu, juna ove godine. „Njih dvojica dele ista uverenja. Tačno je da je Dinkić ponudio političku saradnju ovom velikom reformisti, čoveku koji je svojevremeno pokušao da spase Srbiju, a i sada je uveren da su nam neophodne sistemske promene“, rekli su nam tada saradnici lidera URS.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari