Rasterećeni Partizan prikazao je odličnu partiju na oproštaju od Evrope u sredu na gostovanju Asesoftu, a za samopouzdanje crno-belima bi značilo da odigraju još nekoliko takvih utakmica i pobede, pre svega protiv Budućnosti u nedelju u Pioniru u okviru 13. kola ABA lige.


Podgorički tim je ove sezone sjajan i od njega bolji skor ima samo neprikosnovena Crvena zvezda koja je i dalje bez poraza, dok je Budućnost u samo dva navrata bila neuspešna. Sa druge strane Partizan suočen sa brojnim problemima, počevši od povreda pa do preko potrebnog plejmejkera, igra promenljivo, ali bar sudeći po prikazanom u Rumuniji u sredu ima šansu da upiše još jednu pobedu u ABA ligi. Za tim Duška Vujoševića nisu tada nastupali Edo Murić (pauzira od početka decembra ali bi sada trebalo da se vrati na teren), Saša Pavlović, Đorđe Gagić i Nikola Milutinov, tako da kompletni Partizan na svom terenu sigurno nije potpuni autsajder.

Budućnost u Beograd dolazi sa pojačanjem u vidu srpskog igrača Ivana Paunića koji je potpisao ugovor do kraja sezone i izaći će na parket pred beogradskom publikom gde je i započeo karijeru.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari