Crvena zvezda priprema taktiku za Partizan, usavršavajući je protiv Mege u nekadašnjem Pioniru 1Foto: Peđa Milosavljević/STARSPORT

Velikan sa Malog Kalemegdana namerava da se preseli u halu „Aleksandar Nikolić“ do kraja plej-ofa ABA lige.

Ideja da se preseli u Beogradsku arenu, verovatno u skladu sa potezom koji je prethodno povukao Partizan, ispotavila se ove sezone za Crvenu zvezdu kao plodonosna.

Ipak, kako su šanse za plasman u plej-in Evrolige postajale sve manje, poseta u Areni se postepeno smanjivala do mere da je u poslednjim kolima Zvezda imala tek oko 12.000 navijača.

Početak plej-ofa ABA lige i prvi susret sa Studentskim centorm kao da je dodatno uverio crveno-bele da je bolje i isplativije da se do kraja abaligaškog doigravanja presele u halu „Aleksandar Nikolić“ što će se dogoditi barem za polufinale i serijal sa Megom.

Prvi meč na programu je 3. maja, a za zvezdaše će dodatno biti interesantan zbog toga što crveno-beli imaju želju da na leto angažuju beka Đurišića i centra Plavšića.

Čitav serijal sa Megom, zaključno sa potencijalnom majstoricom, trebalo bi da predstavlja uvertiru za potencijalno finale sa Partizanom, koje bi takođe trebalo da bude organizovano u nekadašnjem Pioniru, koji bi u tom slučaju sigurno bio dupke pun, a o tome je nedavno pričao i Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari