Site name

Dveri: Peticija za ukidanje rijaliti programa

Ovo doba rijaliti programa u Srbiji mora da se zaustavi, jer predstavlja veliku pretnju po zdravlje, kulturološki, duhovni i psihološki razvoj čitave nacije, kaže se u saopštenju Srpskog pokreta Dveri koji pokreće peticiju za ukidanje ove vrste programa.

2

Piše: Danas Online

Beograd 07. septembar 2017. 13:27

“Afirmišu se rijaliti zvezde, dok je većina mladih i obrazovanih nezaposlena, čime se vređa sav trud roditelja i ulaganje u budućnost svoje dece. Niko ne reaguje na to što se iskorištavaju deca i materijalni položaj građana Srbije kako bi ih doveli u rijaliti programe i ponižavali, a ljudski život bio okrenut ruglu. “Rijaliti programi direktno ugrožavaju i ekonomski razvoj nacije, jer stvaraju lažnu sliku života i podstiču na nerad i bezvoljnost”, navodi se u saopštenju.

- Forsiranjem antiprodičnih vrednosti, rijaliti programi šalju jasnu poruku da su brak, rađanje dece, obrazovanje i profesionalan pristup radu i odgovornosti, besmisleni i prevaziđeni. Takođe, ovi programi afirmišu nasilje i nemoral. Zaista je dosta da ova medijska tortura i javno ponižavanje čoveka, budu naš stepen kulture, dostojanstva i merilo vrednosti. Zato pozivamo sve građane Srbije da potpišu peticiju za ukidanje svih rijaliti programa u Srbiji, jer ovako više ne može i ne sme da se živi – saopštavjau iz Dveri.

povezane vesti

komentari (2)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Milivoje Radaković

07. septembar 2017.

Evo, i ja pokrećem peticiju da se dverjašima podele baterije za daljinske upravljače, pa nek uređuju program u sopstvenim kućama.

una

13. septembar 2017.

Naravno da je covek u pravu.E sad, evo odgovara za ove sa daljinskim upravljacem: Izbaciti sve programe u kome su zastupljene ove rijaliti bljuvotine pa onaj ko zeli to da gleda, neka dodatno plati Pink paket, Happy paket....Ovako, ovo je ciljano zaglupljivanje nacije sa vekovnim posledicama.