Site name

Njuz.net demantuje da je autor ankete sa protesta opozicije

Njuz.net demantuje da je autor ankete sa sinoćnjeg protesta opozicije kada je jedna "novinarska" ekipa prilazila ljudima, predstavljajući se da je deo redakcije Njuz.neta i Mr.Zajebavancija, navodeći da snimaju prilog za “Njuz dnevnik”. 

Piše: Danas Online

Beograd 07. oktobar 2017. 23:20

Foto: Njuz.net Facebook

Prema informacijama koje je Njuz.net dobio od čitalaca, rečeno im je građanima postavljen niz apsurdnih pitanja u duhu Njuza, na koje su dobili iste takve odgovore.

Anketa i prilog sa obmanutim građanima se na TV Pinku, kao i na njihovom sajtu, emituje kao udarna vest.

Njuz i Mr Zajebavancija obaveštavaju javnost da nemaju nikakve veze sa ovim prilogom, kao ni sa činjenicom da su izjave građana izvučene iz satiričnog konteksta, kakav su oni mislili da će imati, a koje se već se čitav dan emituju u medijima bliskim režimu, sa ciljem da se simpatizeri opozicije predstave kao glupi i neobrazovani.

- Sve što za sada možemo da kažemo je da pokušavamo da utvrdimo ko je "novinar", koji se lažno predstavio u naše ime i zloupotrebio ove građane, ali je naša istraga došla u ćorsokak. Sve što smo uspeli da saznamo jeste da je član Srpske napredne stranke, da mu je ime isto kao ime jedne životinje, a da mu roditelji imaju neke veze sa pisanjem. Istina, dosta lošim pisanjem. Ali, to je sve što smo saznali, bukvalno nemamo predstavu o kome je reč – navodi se na Fejsbuk profilu Njuzovaca.

U anketi koja ima za cilj da predstavi pristalice opozicije kao neobrazovane, građanima se postavljaju pitanja o Nadeždi Petrović, Urošu Prediću, Slobodanu Jovanoviću i Milutinu Milankoviću kao da su oni danas živi.

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.