Site name

Pokrenut postupak protiv osoba koje su vodile lažnu stranicu "U službi građana Parking servis" na Fejsbuku

Mediji naseli na lažnu vest

Lažna fejsbuk stranica Parking servisa (PS) sa informacijom da je navodno jedan Novosađanin u znak protesta jer je kažnjen za uklanjanje vozila sa nepropisnog parkinga, kaznu u PS navodno platio dinarskim kovanicama, napravila je pravu pometnju u domaćim medijima.

Piše: D. D.

Novi Sad 20. decembar 2017. 21:33

  Mediji naseli na lažnu vest

Brojni portali preneli su ovu vest kao pravu, objašnjavajući da se slika domišljatog građanina koji ceo iznos kazne plaća u kovanicama, kako bi namučio šalterske radnike, sada može videti i u Srbiji.
JKP Parking servis pokrenulo je postupak za zloupotrebu identiteta preduzeća i ukidanje stranice "U službi građana Parking servis" sa Fejsbuka, navodi radio 021 iz Novog Sada.

Iz Parking servisa navode da se javno ograđuju od pokrenute Fejsbuk stranice, jer dovodi u zabludu građane i korisnike Fejsbuka da se radi o zvaničnom profilu JKP 'Parking servis'.

- U tom smislu smo pokrenuli postupak kod nadležnih organa kako bi bile preduzete zakonom predviđene mere za ukidanje ovog profila i utvrđivanje odgovornosti za zloupotrebu identiteta preduzeća", poručuju u "Parking servisu".

 

povezane vesti

komentari (0)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.