Site name

Ukinuta železnička linija Požarevac - Beograd

Građani Požarevca i svi oni koji, po ceni znatno nižoj od autobuske karte, žele da putuju vozom iz Beograda, za to neće skoro imati priliku pošto je novim železničkim redom vožnje ukinuta putnička železnička linija Požarevac - Beograd.

5

Piše: Z. V.

Požarevac 13. decembar 2017. 18:47

Ukinuta železnička linija Požarevac - Beograd

Foto: Fonet/Zoran Mrđa

Inače, po novom železničkom voznom redu vožnje, iz Požarevca saobraćaja šest vozova za Smederevo i jedan za Malu Krsnu. Pruga Mala Krsna - Jajinci - Beograd je u planu za rekonstrukciju iz zajma Evropske banke za obnovu i razvoj.

Rekonstrukcija ove pruge, dužine 75,9 kilometara, trebalo bi da počne u 2017. godini. Kako je u januaru rekao tadašnji generalni direktor "Infrastruktura Železnica Srbije" Dušan Garibović, kineska firma CECC dala je najpovoljniju ponudu na tenderu EBRD-a za rekonstrukciju ove pruge. Sadašnji red vožnje ostaje na snazi do 8. decembra 2018. godine.

povezane vesti

komentari (5)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

a oranice ćemo u parkirališta za aute

14. decembar 2017.

Ukidaju železničku povezanost unutar Srbije a to je najekološkiji i nabolji prevoz. Svakako bolji od automobila i džipova zagađivača. Neverovatna politika.

Preža

14. decembar 2017.

Posle 25 god. ukinut je Beovoz Pančevo-Beograd, nekad do Pančevo do Batajnice, a rekonstruisana pruga PA-BG i ima 2 koloseka, umesto da produže prugu skoro do centra Pančeva, koja je nekad postojala i eto prve metro linije PA-Batajnica.

Putnici

18. decembar 2017.

Rukovodstvo Železnica je u ozbiljnoj suprotnosti sa interesima putnika, same firme i države. Njihovu ugodnu svakodnevnicu smo remetili od aprila do decembra ne bi li ih privoleli da red vožnje usklade sa potrebama najširih slojeva korisnika usluga. Radeći u korist autobuskih prezovnika, oni su žele putnika ignorisali. Bravo za naše rukovodioce, naš menadžment, naše lidere na železnici.

sibiril mari

13. januar 2018.

Vi ste osoba, iskrena i dobrog karaktera. Nemate prihoda koji vam omogućuju da dosegnete mjesečne isplate Mi smo tvrtka koja otvara svoja vrata onima kojima je potrebna pomoć pružajući Vam ponude od 2.000 do 2.250.000 eura na vrlo jednostavan način. Kontaktirajte nas putem e-maila: sibirilmari@gmail.com

sibiril mari

13. januar 2018.

Dobra večer, obratiti se svim pojedincima kojima je potrebna njihova uloga da dajem zajmove novca svim ljudima koji su ga mogli vratiti s kamatnom stopom od 2% godišnje i vremenom od 1 do 15 godina, ovisno o traženom iznosu. Ja to radim u sljedećim područjima: - financijski zajam - zajam za hipoteke - investicijski zajam - zajam za auto - konsolidacija duga - kupnja kredita - osobni zajam - ako vam je potrebna Ako ste uistinu potrebni, molim vas, pišite mi imati više informacija. Obratite mi se poštom: sibirilmari@gmail.com