Site name

Mihajlović: Izetbegović namerno provocira

Potpredsednica Vlade Srbije Zorana Mihajlović izjavila je danas da je izjava člana Predsedništva BiH Bakira Izetbegovića, koji namerno provocira nove sukobe sa Srbijom, najnoviji pokušaj da posvađa Srbiju i BiH i da još više ima veze sa nedavnom posetom turskog predsednika, zbog koje se oseća ugroženo.

4

Piše: Fonet

Beograd 14. novembar 2017. 13:38

Foto: Fonet/Ministarstvo građevinarstva

Iako i sam zna da BiH ne može da prizna nezavisnost Kosova bez saglasnosti Srba, Izetbegović namerno plasira ovakve izjave kako bi izazvao reakciju Beograda, ocenila je Mihajlović.

Zato mi se čini da najnoviji, ali svakako ne i poslednji, pokušaj Izbegovića da posvađa Srbiju i BiH ima mnogo više veze sa nedavnom posetom turskog predsednika Redžepa Tajipa Erdogana Beogradu i novim odnosima Srbije i Turske, navela je Mihajlović u saopštenju i ocenila da se Izetbegović osetio ugroženim zbog dogovora predsednika Turske sa predsednikom Srbije.

Mihajlović je, kako navodi, uverena da se Srbija neće ponašati neozbiljno kao gospodin Izetbegović, da neće inicirati sukobe sa susedima, već će ostati dosledna u politici stabilnosti regiona.

povezane vesti

komentari (4)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Tuzlanska logika

14. novembar 2017.

A kako se nenamerno provocira? BiH nesto najavljuje, nista ne radi. A jesu odavno priznali Kosovo i ne Odustaju nasi prijatelji - UAEmirati, Nemacka, Austrija, Francuska, Italija, CG, Slovenija. Da li oni provociraju?

baka

14. novembar 2017.

Kako su lukavi! Njih troje (Vulin, Stefanovic i Mihajlovicka se stalno smenjuju! Taman ti postane muka od jednog koji provocira, izmislja i zamlacuje narod, smeni ga onaj drugi. Vulin je prepustio "dami" da umesto njega skrece paznju s onoga sto je BITNO. Kao da ovaj Izetbegovic bilo sta moze da uradi sam.

ljubitelj burleski

15. novembar 2017.

DOBISMO,SREĆOM JOŠ JEDNU,,VIZIONARKU I,VIDOVITU,ZO,KU,,ONA,,ZNA,, DA SE IZETBEGOVIĆ,,OSEĆA UGROŽENO,,PRE DOLASKA NJENE I KOMPADROSA JOJ,,UZDANICE,IZ RUSIJE,,Možete LI BAR NEŠTO ZA PROMENU I DA RADITE OSIM DA SAOPŠTAVATE U KARUSELU VAM,,,TAKO NapreDNO Izređanom,,Posebno kad aje reč io komšijama, I VAŠEM, nezajažljivom,LIDERSTVU,.,

Region

15. novembar 2017.

“Mi želimo biti u zajednici sa Srbijom. Uvjeren sam da se etabliranjem RS krenulo tim putem ujedinjavanjem srpskog naroda. Ne želim se odreći snova da RS i Srbija budu jedno”, kazao je Dodik. Naravno, to u Srbiji nikoga ne provocira.