Mihajlović: Izetbegović namerno provocira

Ostavite komentar


  1. A kako se nenamerno provocira? BiH nesto najavljuje, nista ne radi. A jesu odavno priznali Kosovo i ne Odustaju nasi prijatelji – UAEmirati, Nemacka, Austrija, Francuska, Italija, CG, Slovenija. Da li oni provociraju?

  2. Kako su lukavi! Njih troje (Vulin, Stefanovic i Mihajlovicka se stalno smenjuju! Taman ti postane muka od jednog koji provocira, izmislja i zamlacuje narod, smeni ga onaj drugi. Vulin je prepustio "dami" da umesto njega skrece paznju s onoga sto je BITNO. Kao da ovaj Izetbegovic bilo sta moze da uradi sam.

  3. DOBISMO,SREĆOM JOŠ JEDNU,,VIZIONARKU I,VIDOVITU,ZO,KU,,ONA,,ZNA,, DA SE IZETBEGOVIĆ,,OSEĆA UGROŽENO,,PRE DOLASKA NJENE I KOMPADROSA JOJ,,UZDANICE,IZ RUSIJE,,Možete LI BAR NEŠTO ZA PROMENU I DA RADITE OSIM DA SAOPŠTAVATE U KARUSELU VAM,,,TAKO NapreDNO Izređanom,,Posebno kad aje reč io komšijama, I VAŠEM, nezajažljivom,LIDERSTVU,.,

  4. “Mi želimo biti u zajednici sa Srbijom. Uvjeren sam da se etabliranjem RS krenulo tim putem ujedinjavanjem srpskog naroda. Ne želim se odreći snova da RS i Srbija budu jedno”, kazao je Dodik. Naravno, to u Srbiji nikoga ne provocira.

Ostavite komentar


Politika

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu 10

Zajedno Vojvodina: Desetak odbora napustilo stranku zbog raspuštanja odbora u Novom Sadu i Pančevu

Nakon što je centrala stranke Zajedno, zbog najave učestvovanja na loklanim izborima 2. juna, danas raspustila odbore u Novom Sadu, Nišu i Pančevu, iz solidarnosti i odbijanja centralističkog tretmana, članstvo i rukovodstvo još desetak gradskih odbora, među kojima su Zrenjanin, Kula, Sombor, Srbobran, Kikinda, Vrbas, Subotica i Novi Bečej, momentalno je podnelo ostavke, saopšteno je danas iz pokrajinskog odbora Zajedno Vojvodina.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. april 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.