Site name

Izvinjenje glavnog urednika

Hajl Tviter!

Svim inteligentnim i dobronamernim ljudima od Horgoša do Tvitera potpuno je jasno da redakcija dnevnog lista Danas obožava Adolfa Hitlera zato što smo nekoliko dana u rubrici "Budi Danas pametan" povodom Dana pobede nad fašizmom citirali izjave raznih bitnih kreatura Trećeg rajha.

10

Piše: Draža Petrović

15. maj 2017. 20:00

Te izjave su krunisane sa dve originalne misli pokojnog Hitlera, koje nam je dostavio on lično preko Paković Zlatka.

Uz izvinjenje što smo na pogrešan način testirali raskošnu inteligenciju pojedinih ponosnih vlasnika profila na društvenim mrežama, pozdravljamo ih tradicionalnim pozdravom: "Hajl Tviter!"

povezane vesti

komentari (10)

* Sva polja su obavezna

Potvrdite

Slanjem komentara slažete se sa Pravilima korišćenja ovog sajta.

Adolf Hitler

15. maj 2017.

Ponosan sam na tebe Dražo

Adolf Hitler

15. maj 2017.

Hvala Dražo

sedma sila -teška kila

15. maj 2017.

Čast izuzecima. Odmah ste, vi iz Danasa meni bili sumnjivi čim nemate strane investitore za sponzore. Ko je još sa domaćim kapitalom uspeo da održi rentabilnost novina? Ne ide to tako. Dobro, de, svi znamo da vam vlada Srbije i njen premijer personalno, nesebično, "pomažu" da bi vi iz Danasa širili demokratiju po Srbiji.

sneza

15. maj 2017.

Izgleda da je ovaj citat pogodio one koji su osetljivi na "komandovanje". I gde baš njega da citirate, možda nekog manje poznatog diktatora.

boske

15. maj 2017.

Hajl Tviter!

Ja

16. maj 2017.

Neverovatno je da su neki tzv. uticajni tnjiteraši toliko funkcionalno nepismeni da ne shvataju kontekst pa onda piskaraju glupe prijave Savetu za štampu iako je očigledno da nisu u pravu. Sada vidim na tnjteru da im se nije dopalo ovo "izvinjenje" što znači da je Draža pogodio fino u metu. Možda bi trebalo i Coraxu da kažete da im nešto nacrta. Možda tada shvate da su pametniji kada ćute.

Bravo

16. maj 2017.

To je sigurno jedina stvar u kojoj se Vucic ne slaze sa Hitlerom.

Vladan Velimirovic

16. maj 2017.

A kako bi izgledao "pozdrav" - AV-e, AV-e - A.V. KAPONE !!!

Kikić

16. maj 2017.

Zig hajl, zig hajl, zig hajl!

Nemanja Nema Prezime

16. maj 2017.

Dražo vi ste jedini koji ste dali kredibilitet tviterašima. A stvarno ne znam zbog čega. Dobro znaš da je najveći deo normalnih ljudi-korisnika tvitera pogasilo naloge gledajući kako masa piše na koji način bi mučila ubicu Tijane Jurić. To gnusno orgijanje je trajalo danima. Posle toga tviter nije bio isti. I neće nikad!