Partizan nije uspeo da dovede iskusnog napadača Marka Devića iz Rubina, ali je samo nekoliko sati pre isteka prelaznog roka ovog leta od Rada kupio talentovanog špica Nemanju Mihajlovića. Tačnije, to je umesto šampiona, za potrebe i pare crno-belih, uradila njihova klupska filijala Teleoptik, pa će ovaj devetnaestogodišnjak prvih šest meseci provesti među „optičarima“.


Mada je prvobitna informacija bila da će doskorašnji igrač Rada do završetka jesenje polusezone nastupati za crno-bele kao fudbaler pozajmljen od Teleoptika ispostavilo se da će brzonogi i okretni centarfor do 2016. godine gaziti terene u Srpskoj ligi Srbije.

– Nemanja će do januara igrati u Teleoptiku. Pošto Rad nije želeo da ga proda Partizanu napravljen je ovakav dogovor. On će raditi sa nama cele jeseni, biti u trenažnom procesu, ali će igrati za Teleoptik. A od sledeće godine moći će i da nastupa za nas – pojasnio je celu zavrzlamu trener „parnog valjka“ Zoran Milinković.

 

 

Stigao i Stevanović

Za razliku od Mihajlovića nekadašnji srpski reprezentativac Alen Stevanović naći će se u konkurenciji za tim već u sledećem prvenstvenom kolu. Bivši fudbaler Torina doputovao je juče u Beograd i posle medicinskih pregleda priključio se treninzima nove ekipe.

 

Meč u čast Mancea

Na terenima fudbalskog kluba „13. maj“ u Zemunu danas će biti odigran memorijalni meč (16.30) između domaćina i Partizana, povodom obeležavanja 30 godina od pogibije legendarnog golgetera crno-belih Dragana Mancea.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari