Vikend izdanje dnevnog lista „Danas“ za 30. i 31. avgust sadrži i specijalni dodatak – omot, u potpunosti posvećen predstojećem Festivalu uličnih svirača.

Zajednička promotivna akcija Festivala i njegovog medijskog partnera, lista „Danas“, biće održana danas od devet do 14 sati na početku Zmaj Jovine ulice u Novom Sadu i uključiće mogućnost da kupci prvih 1.000 primeraka ovog dnevnog lista dobiju na poklon knjigu po svom izboru, u okviru tradicionalne akcije naše medijske kuće „Hiljadu poklona za hiljadu čitalaca“.

Kombi-štand za prodaju novina i podelu knjiga biće parkiran kod Katedrale u centru Novog Sada, a u njegovoj blizini će biti organizovan i kraći umetnički program uličnih umetnika trupe „Kreativni pogon“ kao mini-promocija Festivala uličnih svirača. Specijalni dodatak lista „Danas“ na četiri strane u koloru sadrži ekskluzivnu najavu Festivala sa posebnim programima posvećenim irskoj kulturi i savremenoj umetnosti Roma u Srbiji, uz detaljan program sa satnicom dešavanja i mapu punktova na kojima će se odvijati nastupi učesnika Festivala uličnih svirača iz čitavog sveta. Čitaoci lista „Danas“ u Novom Sadu, kao i u čitavoj Srbiji i šire u regionu, moći će na taj način prvi da saznaju neke od ključnih detalja vezanih za ovogodišnje programe Festivala uličnih svirača. Podršku zajedničkoj akciji lista „Danas“ i Festivala uličnih svirača pružilo je JKP „Gradsko zelenilo“, koje će obradovati Novosađane besplatnom podelom vikend izdanja ovog lista na novosadskoj plaži Štrand.

Festival uličnih svirača će u Novom Sadu biti održan po 14. put, od 4. do 6. septembra. Festival organizuje Umetnička asocijacija „Inbox“, uz medijsku podršku dnevnog lista „Danas“.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari