Ivana Ilić-Tomić nova predsednica Gradske opštine Voždovac 1Foto: GO Voždovac

Na današnjoj, drugoj sednici Skupštine Gradske opštine Voždovac, za predsednicu Opštine većinom glasova izabrana je Ivana Tomić Ilić, odbornica sa liste “Aleksandar Vučić – Za našu decu”, kao prva žena predsednik Opštine Voždovac.

Takođe, na sednici je izabran i zamenik predsednika Skupštine Đorđe Pejčić, kao i zamenik predsednika Opštine Slobodan Simonović i članovi opštinskog Veća: Dragan Životić, Andrijana Rusić, Ljubiša Pejičić, Goran Uskoković, Ivana Banjac, Bojana Jakšić, Milan Mratinković, Nebojša Zdravković, Milenko Avramović, Dubravka Tadić i Dragan Rajić.

Predsednica opštine Voždovac Ivana Tomić Ilić rekla je da počinje odmah sa radom jer ima mnogo posla, te da želi za naredne četiri godine da stane uzdignute glave pred svoje komšije i da čuje od Voždovčana da je Voždovac lepši i bolji.

“Prvo za šta ću da se borim jeste proširenje Ulice Save Maškovića, za šta očekujem pomoć i sredstva od Grada, kao i za rekonstrukciju Dušanovačkog mosta. Prioritet u našem radu biće i asfaltiranje ulica; Kumodraška, Peke Dapčevića i nastavak asfaltiranja ulice Braće Jerković, koja se radi po fazama”, rekla je Tomić Ilić.

Ivana Ilić-Tomić nova predsednica Gradske opštine Voždovac 2
Foto: GO Voždovac

Ona je rekla da će sav svoj trud i energiju uložiti da se za svaki deo Voždovca izrade planove detaljne regulacije, da se konačno uradi trotoar u Vojvode Stepe u Kumodražu, da svaki deo opštine bude uređen i sređen, da  se turistički potencijal Voždovca  predstavi, kao i kulturno i istorijsko nasleđe.

“Mnogo planova i projekata je pred nama u naredne četiri godine. Osim komunalne infrastrukture posvetiću mnogo pažnje i socijalnim problemima, našim najmlađim i najstarijim sugrađanima, samohranim roditeljima, socijalno ugroženim porodicama i onima kojima je pomoć najpotrebnija”, zaključila je Tomić Ilić.

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

3 reagovanja na “Ivana Ilić-Tomić nova predsednica Gradske opštine Voždovac”

  1. molim gospodju iz sns-a da, za pocetak proseta na tim stiklicama (a moze i bosa) trotoarom sa druge strane Ustanicke, odmah preko puta Opstine. A onda platoom kod samoposluge u Ustanickoj 125.Takodje da posalje Zelenilo da pocupa travu koja raste izmedju pre samo par godina preslozenih kocki u M. Ibrahimpasica (tuda moze da, ako pozeli avanturu, prodje kolima kad padne kisa i da uziva u klizanju guma po mokroj travi)

  2. Gde je moj komentar o mafijašenju na opštini Voždovac i kratkom opisu odbornika opštine kao polupusmenog polusveta!? Bitno je da objavljujete SNS botove!

  3. Možemo li znati kratke profesionalne biografije čelnika opštine ili je to čak i za „Danas“ pod strogo pov.?

Komentari

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.