Foto: FoNet/ Nenad Đorđević

Pored klasične režimske propagande na svaka 2 minuta kroz „2 minuta vesti? na TV PINK, ovoga puta ovaj rijaliti šou ima mnogo značajniju ulogu: da skrene pažnju sa Vučićevog tajnog trgovanja i javnog odricanja od ogromnog dela naše državne teritorije.

Čitava Vučićeva politika je „Zadruga? – rijaliti šou, televizijska predstava za mase, politički prostakluk, primitivna medijska manipulacija i ponižavanje nacije, a on nije ništa drugo do vodeća politička rijaliti zvezda „Zadruge? u koju se pretvorila naša država.

Zato ću podsetiti javnost na onaj čuveni Vučićev odgovor upućen Milomiru Mariću u pauzi gostovanja na TV HEPI, a na pitanje da li da idu reklame pre i posle njegovog gostovanja između dva nastavka rijaliti šoua „Parovi?: „Ne! Parovi, Ja, pa Parovi? – glasio je Vučićev odgovor. Na taj način smo dobili formulu i najtačniji opis smisla i načina Vučićeve vladavine.

Novo geslo glasi: „Zadruga, ja, pa Zadruga?, jer treba narodu skrenuti pažnju sa odricanja od Kosova i Metohije, sludeti ga i prekrajanje granica proglasiti vrhunskim patriotizmom!