Kako je politikolog iz Prištine izazvao buru na Tviteru sa pričom o letovanju u Grčkoj gde su mu prelepili kosovske tablice

Neodoljiva lepljivost mržnje

Ostavite komentar

  1. I šta je sad poenta ovog sveg pisanija? Muke jednog turiste s vetrom i nalepnicom? Moglo se ovo desiti i nekom drugom sa Kosova, samo što on ne bi tvitovao o tome, ne bi mu čak ni previše zasmetalo. Toliko toga na tom Kosovu ne valja a on se raspisao o njegovim prelepljenim tablicama.

  2. Da li je Danas pod parolom slobode izražavanja postao poligon za ljubitelje Pinka i informera?

  3. iste stvari dešavaju se širom sveta.
    daj nam neki prijateljski primer da vidimo kakve će biti reakcije.

  4. Svakodnevno čitam twitove i komentare pune mržnje prema ljudima drugih nacija, pa se pitam ko nas osudi da budemo tako zli. Usput… Sorry twiter-kompa sa Kosova

Ostavite komentar

Lični stavovi

Tajne državnog duga 8

Tajne državnog duga

O javnom dugu se daju neke ocene koje ne odgovaraju pouzdanim podacima. Javni dug je zaduženje države i lokalnih samouprava, da bi pokrili deficite svojih budžeta.

Naslovna strana

29. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.