Ko sprečava izbore?

Ostavite komentar

  1. Kako znate unapred da nesto nece biti dobro? – Jeste li vi to Djordjevicu vidoviti ili ste svesni realnosti da nikada necete pobediti Vucica pa vec pravite alibi za ono sto vas ceka.

  2. Gomila nabacanih gluposti i klasično spinovanje. Šta drugo očekivati od Đilasovog kuma.

  3. Niko nije sprecavao stranke i uduzenja da ucestvuju na izborima i da imaju svoje ljude na biralistima. To im je zakonom zagarantovano. Po ovoj prici ispada da nisu smeli ni da pridju. Prave se mucenici.

  4. Isto kao i Djilas i njegovi. Posto im se ne svidjaju njihove prognoze na izborima, znaci izbori automatski nisu dobri i onda bojkot. Ako vec pricaju da imaju toliku podrsku, neka izadju njihovi ljudi i neka glasaju.

  5. Izbori su bili u junu samo što je tada Đorđević bežao od njih jer nema podršku građana.

  6. Lik 2020. tvredi da izbori 2022. nece biti slobodni.
    Koliko uopste gradjana podrzava ovu spodobu? 0,0001%?

Ostavite komentar

Lični stavovi

Užice u međuvremenu - od propuštene prilike do ružne slike 7

Užice u međuvremenu – od propuštene prilike do ružne slike

Ispod krune venca okolnih brda naizgled mala kotlina i u njoj jedna te ista scenografija. Godinama bez većih odstupanja. Građevine iz perioda rekonstrukcije gradskog centra i danas stoje poput klisurina zaduženih da nam svakodnevno prenose duh epohe. A, epoha je donela prekretnicu i sa njom dilemu veličine Bioktoša. Kome dati prednost: tradiciji i inerciji ili reformi i revoluciji. Kakva epoha, takva i odluka. Revolucionarna i kratkog daha.

Naslovna strana

25. maj 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.