Pesma huligana ili države

Pregled dana

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

    1. Тачно, све је објаснила. Багере, тестере и секире дубоко закопати, или оне који их користе у Аустралију или Сибир. Одмах!
      Рецезенте такође!

  1. Taj ko je osmislio celu pricu znao je da ce navijaci uraditi to sto su uradili. Dakle, nije to bila nikakva spontana proslava titule nego se ciljno islo na mesto gde ce biti incidenta. Sada je to vise nego jasno. Kako bi drugacije masu huligana mogli poslati na tacno odredjeno mesto da demoliraju i pokazuju silu. Proslava titule mogla se desiti i oko stadiona Rajko Mitic. Mogli su se peti po tenku a ako je trebalo nesto da se demolira tu bi bila prodavnica CZ ili upravna zgrada.

  2. Rutinski: kao sto SNS demolira i satire opoziciju, tako i Zvezda satire i demolira Svoju opoziciju-Patrizan. Kome nije jasno?

Ostavite komentar

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.

Lični stavovi

Naslovna strana

21. oktobar 2021.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.