Progon Miškovića bio je populističko divljanje

Povodom oslobađajuće presude za vlasnika i predsednika Upravnog odbora Delta Holdinga

Ostavite komentar

  1. Profesore, ovo su dnevne novine , a ne bilten bilo kakvog simpozijuma. Neko ko je svoju akademsku karijeru proveo, makar i jedan dan, na „UNIVERZITET BRAĆA KARIĆ“ ne može da pobegne, što bi se reklo na latinskom, od bruke. Tako da analiza socijalno-istorijsko-društvena… samo pojašnjava kako smo mi svi stigli dovde. Sve je to mnogo prostije. Jedan zločinac je postao predsednik, jedan muljator je postao privrednik . Sve ostalo je porodični nesporazum. Ja svakako pojma nemam šta je Mišković časkao sa Koštunicom, ali da je jdnog jutra sve postalo“MAXI“ ,to znam.

  2. Potpuno ste u pravu, u svakom pogledu. Miškovići zaslužujuciše od golog priznanja, da odgovorni plate na isti način na koji su njega zloupotrebom prava – vređali i kinjili.

Ostavite komentar

Lični stavovi

Kosovo je nezavisno sa ili bez priznanja 10

Kosovo je nezavisno sa ili bez priznanja

Neverovatno je da aktuelna vlast već više od jedne decenije u našoj javnosti uspešno manipuliše tzv. "kosovskim pitanjem" stvarajući opšti utisak da statusno pitanje Kosova nije rešeno i da se i u Briselu dijalog svih ovih godina tobože vodio oko potrebe za "kompromisnim rešenjem" ma šta to značilo, jer od glavnog pregovarača Aleksandra Vučića nikada nismo dobili odgovor na pitanje šta to "kompromisno rešenje" zapravo podrazumeva. Ali uvek se naglašavalo kako "mi nikako i nikada nećemo dati Kosovo."

Naslovna strana

27. januar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.