Putin = kukavica, očajnik, zločinac, ubica, davljenik koji zna da tone

Ostavite komentar

 1. Cudi me ovaj komentar. DANAS obicno ima uravnotezenije i mirnije redakcijske komentare.
  Rat je poceo Putin, ali ga je neko izazvao. Trebalo je reci.

 2. Toliko ostrascen tekst. Autor zaslepljen, neinformisan. Od ovakvih tekstova nikakve koristi, ne prikazuju pravu sliku, pa samim tim nista ne vrede. Obican politikantski pamflet…

 3. „Sramota za Danas da ovako nešto objavljuje. Postali ste drugi Informer.“

  Mislite sramota je izjaviti bilo šta što je u suprotnosti za stavovima lokalnih rusofila ?

 4. Godinama čitam i novine i internet izdanje Danas,ali ovakvo planiranje i neprofezinalizam nisam očekivao.Veoma razočaran u vas navijački i previše tendenciozno tekst.Nek Vam je na cast

 5. Krajnje neistinit i histerican tekst.Novinarka ostrascena i slabo informisana. Nedostojno reputacije Danasa

 6. Sve potpisujem: reči,poruke i interpunkciju. Pozdrav celoj redakciji i samo dalje

 7. Odlican tekst Ivana. Krajnje je vreme bilo da procitamo nesto bez rukavica na stranicama Danasa

 8. Amerika hrani Srbiju? Ovo prvi put cujem. Iz dana u dan clanci u Danasu postaju sve gluplji.

 9. Da li ste ikada objavili neki lični stav koji je bio suprotan vladajućem narativu? I da li vas uopšte interesuje većinsko mišljenje u ovom narodu?

 10. Деда Ђоле, Путин јесте и изазвао рат 2014. и почео га 2022.

 11. Odličan i jasan text. Putin je diktator koji gubi popularnost i vlast pored cele medijske masinerije koja ga prati. Proci ce kao Sloba.

 12. Putin je na poziciji neograničene vlasti u Rusiji već više od dvadeset godina. I bolji ili pametniji od njega bi popustili sa razumom.

  Zbog nekog razlika Rusima, a izgleda i Srbima treba ovakav tata.

 13. Čitajuči komentare ispada, da su Srbi veči Rusi od samih Rusa. I to oni, koji čitaju Danas, kakvi su tek ostali, koji prate provladne medije. Daleko je sunce.

 14. Rusija je krenula na Ukarajinu sa 150.000 vojnika, a sada joj treba još 300.000. Da li znate zašto?
  U međuvremenu je NATO shvatio da se Ukrajinci mogu umesto njih boriti protiv rusa, samo im treba naoružanje i logistika. Sve to su im pružili. Ukrajina samo nije defakto u NATOu, ali se bori za njihove interese.
  Šta onda preostaje Rusiji u borbi protiv NATOa, kaga sačinjavaju 30-tak zemalja. Ja lično mislim samo nuklearno oružje.

 15. Ovo je prava istina. Podrška autoru teksta. Rusi se bune, ustaju, pod pretnjom decenijske robije, a mi podržavamo katastrofu u koju Putin ide!?
  Koja je ovo diagnoza?

 16. Prilikom bombardovanja Srbije turska je tražila na sednici NATO-a da se bombarduje Vinča sa obrazloženjem da radijacija neće biti šira od dvesta kilometara u prečniku . Hvala Italiji i Grčkoj.Razmislite koliko nuklearki ima samo Ukrajina po opasnosti za čovečanstvo svaka je nuklearna bomba.STOP RATU.

 17. Gledam, čudim se, a ni sam sebi ne mogu objasniti, zašto se čovek ponaša ovako, kao životinja. Čitam Danas a i Informer i ja ne vidim neku bitnu razliku jedni navijaju za jedne drugi za druge, a da li postoje neke novine koje će biti objektivne i koje će se zalagati zaista za mir, koje neće tražiti krivca već koje će tražiti mir. Ipak čovek je samo životinja ponaša se i deluje instiktivno bez trunke razuma kao i svaka druga životinja.

 18. Istina boli! Rusofili Srbije više teže Putinu i pišu da je “Danas“ pogrešio što je dozvolio takav istinit stav autora???? Gde Srbija ide sa ovakvim podržavanjem “dobrog“ Putina!

 19. Ne možete silom oduzeti teritoriju nekoj državi – reče Bajden danas na zasedanju u UN. Evo, mi iz Srbije se slažemo!!

 20. Sloboda govora je ustavno pravo, ali malo ga preteraste. Ovo da nas Amerika hrani je i uvredljivo. Kao da je novinarka bila malo nervozna kad je ovo pisala. Zato spustite loptu i pišite šta želite ali da to ipak ima neki nivo.

 21. Kladim se da je tekst pisan juče pod utiskom početka mobilizacije u Rusiji. Zato sledeći put sačekajte dan-dva da se utisci slegnu, bićete hladnije glave.

 22. Predlažem Danasu da pre objavljivanja teksta objavi referendum za ili protiv objavljivanja. Možda će tada Neki biti zadovoljni jer Oni obožavaju odskora reč Referendum.
  Isti ti Neki su takođe poznati i kao ljudi izuzetno širokih shvatanja: bespogovorno prihvataju svako mišljenje koje je jednako njihovom, a odbacuju samo drugačija ili suprotna mišljenja.

 23. Putin = kukavica, očajnik, zločinac, ubica… Од када се ово зове новинарство?

 24. Ajmo sledeće zapadnoevropske političare molim Vas! I Političare iz USA i NATO alijanse… Da čujemo i o njima istinu! Ono pedofilija, hapšenje novinara koji pišu o njima, o slobodi medija na zapadu! Svi znamo da sloboda medija u zapadnim zemljama ne postoji naravno, zato i treba da se piše otome!

 25. @Станиша Младеновић
  To није став – то је просто чињеница.

 26. Pa nikako da spomenete neke od ratova koje su Ameri započeli. Tačnije gotovo sa nema rata u kome nisu Američki prsti ili Engleski

 27. Koje se laži plasiraju.Svaki čovek ima svoju glavu, svoje oči da sam vidi u kakvom okruženju živi i ko kumuje nesrećama koje u svetu vladaju.Verijte svojim očima, mediji, gotovo da ne postoje.

Ostavite komentar

Lični stavovi

Podrška dogovoru Kurti-Rašić-Trajković 10

Podrška dogovoru Kurti-Rašić-Trajković

Eto nam Vučićevog besa, rekao bih nekontrolisanog - Srbin i Srpkinja, ne iz njegovog opštemrzilačkog plemena, se drznuše da budu sa Albancima u Vladi Kosova, Nenad Rašić i Rada Trajković.

Naslovna strana

3. decembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.