Sad ste se setili…

Ostavite komentar

 1. Ovaj članak je najduži botovski komentar koji sam pročitao. Najzanimljivije je što mi se čini da je autorka ubeđena da je pametna i obrazovana.

  1. Moglo bi se pre reci politicki orijentisan. Epitet botovski je rezervisan samo za vas, zatupljene i ogranicene aktiviste SNSa placene iz budzeta Srbije, a jedina svrha da prate portale i postavljaju glupe komentare.

    1. Mila, zaista je u ovom trenutku tako. Grickajte svoj sendvic dok mozete. Kako je uspesno ekonomski krenulo, i sendvici bi mogli ponestati…pitam se da li cete onda raditi za zvake?

  2. Najzanimljivije sto mi se cini da je vanjica odvazna muskarcina? Iz komentara se vidi da patoloske lazi, svakodnevne samopromocije i Gebelsova propaganda prvorodjenoga im je ne samo isprala i sprzila mozak da onako plitkoumni u medijskom mraku tumaraju kao obezglavljene muve i pesnicama biju vazduh?

 2. Zato kadrovi sa diplomama iz Pristine caruju. Eno nacelnik indpekcije u ministarstvu rada dipl pravnik iz Pristine, diplomirao sa 35 godina, clan Glavnog odbora SNS, zana mu radi u istoj sluzbi u istom ministarstvu, dosao iz Peci da bude „strucnjak“. Taj odredjuje brigu o najranjivijima i otima ljudima decu. A Vi, Jelena, o tome ne pisete.

 3. Po srpskom!!!!
  Pa dokle više vi sa prosekom 9,90 nekome pametujete.
  Smetaju vam Prfesori, Naučnici, Akademici, sebe nazivate elitom a naj prostije znanje nemate a to je kultura govora Pa vi bi i vašu babu napali kada bi popričala sa A.V. Vi u stvari nepoštujete vas same svojim rečnikom.
  Da budem jasniji ono 9,90 odnosi se na vašu Resavsku školu (prepisivačku)
  onoga što vam je vaša kvazi elita rekla da pišete.
  PS
  Unapred se izvinjavam ako imam pravopisnih grešaka nadam se da će to vaš lektor da ispravi.
  HVALA

Ostavite komentar

Lični stavovi

aleksandar šapić foto Miroslav Dragojević

SNS poručio Šapiću – naš si, ali kao da nisi

Možda svesno, možda i nesvesno, deo opozicije koji je tražio razrešenje gradonačelnika Aleksandra Šapića učinio je Šapića, bar naizgled, nešto jačim nego što on zaista i jeste. Do nezainteresovanog dela javnosti došla je verovatno samo vest da opozicija nije uspela da ga smeni.

Naslovna strana

30. novembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.