Sluđivanje ispod šljive

Ostavite komentar

  1. Do sada sam mislio da zna samo vrhunski da crta karikature „destruktivnog, rušilačkog pohoda na sopstveni narod i državu“ Aleksandra Vučića!

    1. Da tako ste to lepo napisali, potpisujem sve što ste tako kratko kazali (a tu je ipak sve rečeno).

  2. Plasim se da je mnogo manje Srba koji razumeju sta je gradjanska neposlusnost od onih koji se nicega ne stide – radikali nisu pali s Marsa vec su nikli iz lokalnog djubreta. Tacno je da su zahtevi za smenu i apeli za ostavku besmisleni u slucaju bahatog skorojevica operisanog od stida i njegove trupe malignih klovnova pa bi gradjanski protesti trebalo da se koncentrisu na jednostavna pitanja na koja decko mora da odgovori – ko je rusio Savamalu i ko je ubio Olivera Ivanovica.

  3. A moja parola je „STOP VUCICEVOM FASIZMU OSLOBODICEMO SRBIJU“, inace veliki sam postovalac gospode umetnika Petricica & Koraksica.

  4. Dobar tekst i još bolji naslov. Hvala Dušane ! No što ćemo ljudi radit , npr. kad ovaj ode ? Gde su ti programi, neki planovi ideje …?! Inače ovako je bilo isto sa Miloševićem. Stranci već mamuzaju svoje favorite (ljude) poodavno i ko zna u koliko opcija ! A mi bi samo da ovaj padne…… i onda ? Onda predpostavljamo da će neko i nešto , negde i nekada….!?

    1. Ukčjučite se u sve i ne povlačite se. Ako nećete u nijednu partiju organizujte se kao GG, nalazite stručne ljude u svim oblastima koji mogu da pomognu u čišćenju taloga za njima

  5. Odakle toliko gneva u Vama g. Petricicu? Dosadilo Srbima da gledaju iste likove kao politicare, pa pozelili promenu. Uvek ista prica, malo bi sad drugi da se bogate i pune svoje sefove. Zar posle svega jos neko veruje da vlast donosi dobro narodu, da je vlast postena? Gospodine Petricicu ne zavaravajte ovaj narod, nema postene, iskrene i jos manje pravedne vlasti na svetu, takva ne postoji. A jos gluplje, nerealnije, nesmotrenije bi bilo rusiti ovu vlast a da pritome nema alternative. Shvatite nama je, opozicija je NULA. Uzdajte se Vi svi u sebe, u svoje mogucnosti, skolujte se, borite se za svoju porodicu jer je proslo vreme kad je drzava mislila o vama. G. Petricicu i vi koji ga u komentarima podrzavate nemojte zaboraviti da je zivot lep i ne dozvolite nikome da vam ga pokvari. Manje citajte politiku, provodite vreme sa osobama koje Vam nesto znace u zivotu i ne zavaravajte ovaj narod glu[postima.

Ostavite komentar

Lični stavovi

Naslovna strana

1. februar 2023.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.