Druga strana od one kada prekršilac etičkih načela govori o etici

Odgovor na tekst "Tamna strana etike Univerziteta u Beogradu" Danice Popović

Ostavite komentar

  1. Nazire li se kraj ovoj sapunici? Uz sve pobrojane činjenice iz odluka, za mene je najnemoralnije da suprug javno podržava svoju suprugu. Mogao je da se uzdrži, zar ne?

  2. Po kom zakonu dotični radi u 67. godini? Kada će dati priliku mladima? Zašto je zapsalio vicegucernera Željka Jovića kao docenta kad već ima primanja 500000 din.?

  3. E, baš tako! Sada je sve potpuno jasno. Meni samo nije jasno kako su neki od tih profesora stali na stranu Dane Popović, a mislila sam da sa plagijatima ne prave nikakve kompromise.

  4. Mislio sam da neki od gore pomenutih profesora nikada ne bi stali u odbranu plagijatora. Ostalo mi je sve jasno iz ovog teksta.

  5. Sve je jasno kao dan. Neobjasnjiva mi je podrska ovih profesora prepisivacu. Od nekih to nisam ocekivala.

Ostavite komentar

Reakcije

Zavetnici! 9

Zavetnici!

Niti ste vi, Zavetnici, sreća Srbije jer nas vraćate vekovima unazad, niti, pak, može da nas usreći Probriselska opozicija, koja ne vidi gde se to rađa fašizam.

Naslovna strana

28. septembar 2022.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Andrej Josifovski Pijanista, arhitekta i vizuelni umetnik

Danas čitam danas, da se ne bih osvrtao sutra.