To je u stvari osoba koja ima vrhunsku sposobnost da vara i laže, pa i ako je i hiljadu puta pročitana, ta osoba i dalje to čini iz čistog koristoljublja ili ideološkog ubeđenja da je to ispravno.

Veliki majstor svih srpsko-hrvatskih nacionalističkih i šovinističkih hulja, od devedesetih godina prošlog veka do današnjih dana, bio je i ostao pravosnažno osuđeni ratni zločinac Vojislav Šešelj. Zašto kažem srpsko-hrvatska hulja? Prvo, zato što je on jedini građanin Srbije sa tim prezimenom. Svi ostali su Hrvati iz Hercegovine ili Hrvatske. A drugo iz aviona se vidi da je taj lažni Srbin trostruki agent tajnih službi. Nije potrebno navoditi čijih jer je to jasno već po tome što je kao lažni srpski četnički vojvoda (zvali su ga crveni vojvoda) raspirivao i raspiruje međunacionalnu mržnju između svih naroda na Balkanu i što je kao lažni pravoslavac veliki pobornik bratstva sa Rusijom.

Rak rana srpske političke scene i društva, tzv. Služba državne bezbednosti, koja se u komunizmu zvala UDBA, pod Miloševićem DB a danas BIA, posle propasti komunizma i raspada Jugoslavije, stvorila je tog kralja uličarskih budala. Uz njegovu pomoć obesmislila je višestranački parlamentarni sistem i raspirivanjem međunacionalne i svake druge mržnje, zapalila ratni požar, kako bi se bez otpora devastirala i pokrala sva državna imovina bivše velike države. I taj čovek u sadejstvu sa svojim najboljim učenicima ne radi ništa drugo, nego o našem trošku, decenijama već u uličarskom parlamentu i uličarskim medijima širi nacionalnu, rasnu, versku, polnu i svaku drugu Ustavom zabranjenu mržnju.

Nije potreban bolji dokaz da je Šešelj čedo nereformisane komunističke službe, od činjenice da vladajuća većina u Skupštini Srbije već godinu dana krši Zakon o izboru narodnih poslanika, ignorišući zahtev Lige socijaldemokrata Vojvodine za oduzimanje poslaničkog mandata tom pravosnažno osuđenom ratnom zločincu. U tom zakonu lepo piše da je jedan od razloga prestanka mandata pre isteka vremena, pravosnažna sudska odluka kojom je poslanik osuđen na kaznu zatvora bezuslovno u trajanju od najmanje šest meseci.

Zaštićen sa svih strana, jer na vlasti su njegovi najbolji učenici, taj kralj šovinističkih i uličarskih budala dobio je novi zamah. Ne samo da širi mržnju već i otvoreno preti da će linčovati narodnu poslanicu Aleksandru Jerkov, a da će meni, uz psovku majke, uskoro dokazati da šešeljizam nije prošlost, da je življi nego ikada i da je u stanju da počisti sav izdajnički ološ.

Da je on kralj budala, pokazao je napadajući i psujući mene zbog toga što u svom prošlom tekstu tvrdim isto što i on u svom tvitu da slobizam i šešeljizam nisu prošlost već da su jači nego ikada, jer je njegov najbolji učenik, koji ga je svojevremeno služio pivom, sada kralj naše kupleraj republike.

Verujem da je posle ovih najnovijih banalnosti o nekakvim izdajnicima čak i mnogim radikalima jasno ko je i šta je Vojislav Šešelj. Jer normalnog čoveka je baš briga šta lupeta ratni zločinac, proglašavajući druge izdajnicima onoga što on nije, a sam sebe proglašava za „najozbiljnijeg“ srpskog političara i „dokazanog naučnika“.

Normalan čovek brine o svakodnevnim životnim teškoćama, strepeći svakog jutra od novih nameta koje će mu naneti nakaradna vlast, kao što je pre par dana ponovo poskupeo benzin, ovoga puta za pet dinara. U uređenim državama bi zbog toga izbila revolucija. U Srbiji međutim višedecenijska lobotomija slobizmom i šešeljizmom, odnosno nacionalizmom i šovinizmom, učinila je svoje. „Dokazani naučnik“ manipulacije, kao učitelj pomaže svom učeniku na vlasti, tako što skreće pažnju javnosti od životnih tema i problema. Ne samo da niko, pa ni opozicioni političari, nije tražio ostavku vlade zbog još jednog nameta na ionako bedne kućne budžete, nego je i u medijima glavna tema opskurni „velikosrbin“ Šešelj i njegove pretnje „izdajnicima srpstva“.

To je po društvo najpogubniji rezultat „politike“ Slobodana Miloševića i Vojislava Šešelja. I još jedan dokaz da građani na protestima moraju tražiti ukidanje prava bavljenja politikom liderima slobizma i šešeljizma.

Povezani tekstovi