Pokret „Ćale, ovo je za tebe“: Susreti sa pojedincima i organizacijama na političkom spektru Srbije ne znače automatsku saradnju 1Foto: N1

Pokret „Ćale, ovo je za tebe“ reagovao je na tekst „GDF Zorana Vuletića i ‘Ćale, ovo je za tebe’ Petra Đurića potpisuju sporazum o saradnji“, rekavši da to što se sastaju sa pojedincima i političim organizacijama ne znači automatsku saradnju sa njima. Reakciju prenosimo u celosti.

Da ne bi doveli čitaoce u zabunu, hteli bi da naglasimo da susreti predstavnika Pokreta “Ćale ovo je za tebe” sa pojedincima i organizacijama koji deluju na političkom spektru Srbije nije značilo niti znači automatsku političku saradnju.

Sa navedenim prof. Vladimirom Vuletićem smo razgovarali o postojanju osnovane sumnje o kršenju radnog prava od strane firme Car Go bez naznaka o našoj političko-ideološkoj saradnji.

Takođe, vezano za drugu iznetu tezu povodom radnog statusa prof. Kovića na katedri za istoriju Filozofskog fakulteta u Beogradu želimo da naznačimo da smo nakon sagledavanja svih relevantnih činjenica, posebno vezano za naknadnu organizovanu harangu koja je usledila protiv prof. Nikole Samardžića, Dubravke Stojanović i ostalih članova kadrovske komisije na odeljenju za istoriju Filozofskog fakulteta u Beogradu, Pokret “Ćale ovo je za tebe”je povukao svoju preliminarnu podršku vezano za promociju prof. Kovića u status “redovnog profesora” na Filozofskom fakultetu u Beogradu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.